serj_20 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Salut... stie cineva unde gasesc carena fata pt suzuky ap50? un site sau ceva pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Nu te-as sfatui...sunt foarte scumpe. Ce probleme ai cu carena? Te invat eu cum sa o repari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 sau ti-o reparam daca nu te pricepi da intai zi de unde esti!!! adica completeaza datele la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Sunt din Alba Iulia , cum trebuie sa procedez ca sa o repar? am dat peste un gard si din pacate s'a crepat o portiune ... ca sa ma familiarizez cu forumu : SALUTARI CU FARU!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Sunt din Alba Iulia , cum trebuie sa procedez ca sa o repar? am dat peste un gard si din pacate s'a crepat o portiune ... ca sa ma familiarizez cu forumu : SALUTARI CU FARU!! o intrebare , ce cautai in gard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 o intrebare , ce cautai in gard? incercam sa fac rondouri si l'am scapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 incercam sa fac rondouri si l'am scapat a zburat de sub tine , cum naiba :| , eu merg in picioare pe el si fac o gramada de stunts si nu am cazut da sigur urmeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 a zburat de sub tine , cum naiba :| , eu merg in picioare pe el si fac o gramada de stunts si nu am cazut da sigur urmeaza... Poate nu toata lumea e ca tine , zeule ! Nu toti stim sa ne dam asa bine ca tine .Ia mai zi tu ce "stunts" faci ) .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Poate nu toata lumea e ca tine , zeule ! Nu toti stim sa ne dam asa bine ca tine .Ia mai zi tu ce "stunts" faci ) .. ce parere ai despre motorul morini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Zi cum ti-a crapat...o poza...si te ajut eu cum sa ti-o faci. Bucatele mici? Bucatele mari? Multe? Putine? Gaura? Mai ai bucatile ce s-au rupt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Zi cum ti-a crapat...o poza...si te ajut eu cum sa ti-o faci. Bucatele mici? Bucatele mari? Multe? Putine? Gaura? Mai ai bucatile ce s-au rupt? Iti pun deseara poza sau cel tarziu maine dimineata, botul s'a crepat in 2 cam pe o portiune de 4-5 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 nu-i bai...pui o poza si te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 Pana la urma am vb cu niste oameni de la un service auto si mi l'au facut ei cu kit fibra pt 20 roni, ms oricum SALUTARI CU FARU!!!(CARE MOMENTAN NU MERGE pt ca mi sa ars becu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate