bb915 Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Am eu o nelamurire pana acum am tot cautat pe net pareri si am gasit numai de bine despre Futura, dar totusi sunt curios daca e chiar asa de ce naiba nu se mai face (2001-2004) Poate sa imi dea careva o explicatie ! Ideea e sunt sau nu fiabile motoarele astea "italienesti" rotax ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Chiar asa nimeni nu stie . Pacat Poate gasesc ceva la chestii distractive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Rotax este motor austriac nu italian . Este folosit la Futura, Falco, RSV Mille etc. In Italia am vazut motoare(pe RSV) la 67.000km si spunea macaronarul ca nu a avut nici o problema. Pe mine ma bate gandul sa-mi opresc un RSV din octombrie '99 care are 24000km , am vorbit cu Denis (de pe SBZ) pt ca el are unul asemanator (dar mai nou) si mi-a spus ca sunt motociclete excelente. Acum ramane de vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 Exact asa gandeam si eu ! Merci pt confirmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-28-MMS Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Intreb si eu, doar atata despre APRILIA FUTURA ????? chiar sa nu stie nimeni mai multe informati despre fiabilitatea acestui motor si problemele acestui motor sau unde are de castigat fata de rivali sai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Motoreta este beliciune mare ... o are amicul meu si e superjmekera ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 am mers pe o asemenea bijuterie....suzuki TLR 1000 mi se pare o gluma fata de tinuta de drum a apriliei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate