3dS Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 (editat) salutare, am cagiva river 600 cu cauciuc varza pe spate, ar trebui schimbat urgent. unde-l schimb am gasit pe forum. nu am gasit de unde sa-l cumpar. pe net am gasit pirelli 5 milioane spuneti-mi va rog unde gasesc anvelope (140/70-17) si cam pe la ce scoruri. in afara de dimensiuni mai conteaza si altceva ? multumesc. Editat Iulie 19, 2005 de 3dS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 va recomand sa incercati la alex dutu (kawa motors) sau la autozone, dar acolo dureaza ceva pt ca inca se merge pe comenzi (0722.44.22.89). Mai dureaza pana se face importul cel mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Incearca Mitas, cauta pe bikeshop.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Motomania de la Romana aduce Mitas-uri. Un prieten si-a luat semienduro fata-spate=3 milioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Poti sa iei de la depozit de la Chemtraders, intersectia trafic greu cu 13 septembrie, la 3 mil fara ceva. Aia de la Motomania au cele mai mari adaosuri pe care le-am vazut vreodata (vezi topicul cu 500.000 pentru o factura proforma ), daca erau numai 3 mil., inseamna ca i-a facut un discount serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Sau din germania. Dar nu vin de azi pe maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Am apelat in primavara la PNEUROM si mi-au adus in 4 zile ce am cerut, Pirelli, mai mic cu 1.000.000 ROL la pret decat orice alta oferta de pe piata. Asa ca pe viitor tot la ei ma duc sa iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 (editat) 0724/220088 - Andrei din Sibiu, apelati cu incredere. Dupa ce am pierdut aproape 2 saptamani cu cereri de la unii si altii care vand cauciucuri pe forum, am apelat in sfarsit si la el. Rezultat dupa vr'o 3 sau 4 zile aveam muuuuultdoritul Michelin Pilot Sport 120/70 ZR17 in bratele mele P.S. Am uitat, are orice pentru motoare, nu numai cauciucuri, daca nu are, aduce repede. Sa ne traiesti, mai Andrei Editat August 12, 2005 de cyborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate