Treijumate Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 ...off da.. am stat si eu cu bicla prin cheile rasnoavei vreo 10 zile.. a fost asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 De la Sirnea, urci spre Ciocanu, apoi cobori in Dambovicioara. Pana la Brusturet mai ai 5-6 KM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 De la Sirnea, urci spre Ciocanu, apoi cobori in Dambovicioara.Pana la Brusturet mai ai 5-6 KM. 210240[/snapback] wow..pe unde urca oare drumul asta? serios exista? sunt f curios de starea lui ca m-am intrebat de nenumarate ori cum sa ajung in partea aia. daca mai ai detalii sau o harta, te rog da-mi si mie un e-mail. merci, L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Drumul asta l-am facut acum multi ani cu o Mobra modificata cross (nu radeti) . Eu am urcat dinspre Dambovicioara. Cum intri in comuna, la 100 m, o iei la dreapta spre biserica. Apoi nu ai decat sa urmezi drumul pana la Ciocanu-Sirnea. Invers nu mai imi aduc aminte, dar nu ai decat sa intrebi un localnic. Pe vremea aceea(86-87), se mergea greu cu ARO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 (editat) Drumul asta l-am facut acum multi ani cu o Mobra modificata cross (nu radeti) .Eu am urcat dinspre Dambovicioara. Cum intri in comuna, la 100 m, o iei la dreapta spre biserica. Apoi nu ai decat sa urmezi drumul pana la Ciocanu-Sirnea. Invers nu mai imi aduc aminte, dar nu ai decat sa intrebi un localnic. Pe vremea aceea(86-87), se mergea greu cu ARO. 210265[/snapback] asa e. uite aici detaliu dintr-o harta Editat Iulie 26, 2005 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 asa e. uite aici detaliu dintr-o harta 210275[/snapback] merci, merci. il coc si poate bagam un drum pe acolo in curand iar seara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 as baga si eu o tura prin harta asta! trebuie sa imi pun putin la punct motoru' si facem nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate