Treijumate Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 Fra. la un downhill m-as baga si eu, dar sa urci pana la babele cu bicla in spate nu e o treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Pai de ce in spate? Platesti bicla si o iei in telecabina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 ASA DA!! FACEM!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 (editat) daca vrei sa ajungi de la gura raului la brusturet iti trebuie ceva benzona si putin curaj. dupa gura raului urci la stanga catre magura, apoi pe niste drumuri f rupte cauta sa ajungi la Sirnea. de la sirnea nu mai ai scapare si trebe sa o iei pe asfalt ca alt drum nu mai ai si dupa vreo ...ceva km.. faci dreapta catre brusturet. Cred ca teoretic exista o cale de fentat drumul asta dar nu o recomand..zona este placuta ochiului de la distanta, dar cand te apropii, se casca niste vai f abrupte. aveti grija oricum..si bafta daca va incumetati.. oricum, ar merita facut intai cu piciorul si apoi cu moto. Editat Iulie 25, 2005 de libelula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 daca vrei sa ajungi de la gura raului la brusturet iti trebuie ceva benzona si putin curaj.dupa gura raului urci la stanga catre magura, apoi pe niste drumuri f rupte cauta sa ajungi la Sirnea. de la sirnea nu mai ai scapare si trebe sa o iei pe asfalt ca alt drum nu mai ai si dupa vreo ...ceva km.. faci dreapta catre brusturet. Cred ca teoretic exista o cale de fentat drumul asta dar nu o recomand..zona este placuta ochiului de la distanta, dar cand te apropii, se casca niste vai f abrupte. aveti grija oricum..si bafta daca va incumetati.. oricum, ar merita facut intai cu piciorul si apoi cu moto. 209333[/snapback] Cu moto la anul, daca reusesc sa-l iau anul asta mai intai sa invat eu sa merg si vine si momentul enduro!!! Oricum multumesc de informatii, le-am notat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Cu moto la anul, daca reusesc sa-l iau anul asta mai intai sa invat eu sa merg si vine si momentul enduro!!! Oricum multumesc de informatii, le-am notat!!! 209512[/snapback] mergi cu bicicleta de la zarnesti la sirnea si apoi la dambovicioara daca vrei. este super drumul. merita facut. dormi la cort, ai nevoie de un aragaz micutz...ceva supe, ceai...off ce dor imi este. cred ca weekendul 5-7 ma duc la cheile rajnovului cu cortul intr-o poienitza la odihna exagerata. bafta voua, liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 ...off da.. am stat si eu cu bicla prin cheile rasnoavei vreo 10 zile.. a fost asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 De la Sirnea, urci spre Ciocanu, apoi cobori in Dambovicioara. Pana la Brusturet mai ai 5-6 KM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 De la Sirnea, urci spre Ciocanu, apoi cobori in Dambovicioara.Pana la Brusturet mai ai 5-6 KM. 210240[/snapback] wow..pe unde urca oare drumul asta? serios exista? sunt f curios de starea lui ca m-am intrebat de nenumarate ori cum sa ajung in partea aia. daca mai ai detalii sau o harta, te rog da-mi si mie un e-mail. merci, L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Drumul asta l-am facut acum multi ani cu o Mobra modificata cross (nu radeti) . Eu am urcat dinspre Dambovicioara. Cum intri in comuna, la 100 m, o iei la dreapta spre biserica. Apoi nu ai decat sa urmezi drumul pana la Ciocanu-Sirnea. Invers nu mai imi aduc aminte, dar nu ai decat sa intrebi un localnic. Pe vremea aceea(86-87), se mergea greu cu ARO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 (editat) Drumul asta l-am facut acum multi ani cu o Mobra modificata cross (nu radeti) .Eu am urcat dinspre Dambovicioara. Cum intri in comuna, la 100 m, o iei la dreapta spre biserica. Apoi nu ai decat sa urmezi drumul pana la Ciocanu-Sirnea. Invers nu mai imi aduc aminte, dar nu ai decat sa intrebi un localnic. Pe vremea aceea(86-87), se mergea greu cu ARO. 210265[/snapback] asa e. uite aici detaliu dintr-o harta Editat Iulie 26, 2005 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 asa e. uite aici detaliu dintr-o harta 210275[/snapback] merci, merci. il coc si poate bagam un drum pe acolo in curand iar seara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 as baga si eu o tura prin harta asta! trebuie sa imi pun putin la punct motoru' si facem nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Pe unde e Simon_Moeciu fata de Brusturet?Intre Moeciu si Sirnea sunt doar vreo 7-8 km. parca, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate