Sari la conținut

serviceumi

EX+
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de serviceumi

  1. 350000 la 1 litru 550000 la 2 litri United in Pipera. Avem si Motorex.
  2. Oferta e valabila iar cursurile se tin pe circuitul din Tunari (AMKART). Iar despre profesori, ce sa zic; United are echipa de curse. S-or gasi fo doi piloti sa-i invete pe baieti.S-ar putea chiar Mos Craciun.
  3. Invata sa te uiti mai departe in trafic, in asa fel incat sa nu mai fi nevoit sa pui frane de urgenta. Foloseste frana mai cu mila si incearca mai degraba sa "fandezi", sa treci pe langa, decat sa franezi "la blana".
  4. Daca mai are limitare trebuie sa fie pe flansele de admisie (cauciuc), care sunt semnificativ obturate. Jicloarele de benzina sunt mai mici si de asemenea intrarea in filtrul de aer este mai mica. Totusi un test pe dyno te-ar ajuta.
  5. Lasa carb in pace. Verifica toba de esapament sa nu fie infundata, sau cum s-a zis alimentarea cu benzina.
  6. Bulangii de la UM au si biele separate (biela, colivie+bolt ambielaj)
  7. Sal'tare, Acuma te-ai gasit si tu, cand e frig. Cheama-ne la o tuica fiarta, ceva.
  8. Merci, PEPSI! Mai dau o data nr de tel ONUTU ION 0727755613
  9. Nu cred ca sunt multe moto la care sa poti schimba stand pe loc. Cutia de moto nu are sincroane deci trebuie sa se invarta roata ca sa schimbe. Pe de alta parte ce sa cauti stand pe loc in viteza a 4-a ? Oricum la 125 in momentul in care ciupesti un pic frana,trebuie sa schimbi in jos, pentru ca altfel nu mai ai demaraj. Formeaza-ti reflexul sa lucrezi cu ambele picioare; in timp ce franezi schimbi in jos in continuu. Asa ajungi sa stai pe loc in viteza 1, cel mult 2.
  10. Cheie tubulara articulata de 16 mm, sau de 18 mm, depinde de tipul bujiei.
  11. Azi e marti si nimic nou la orizont.
  12. Nu umbla aiurea in motor ca-l strici grav. Daca vrei neaparat, cauta un kit Polini (in jur de 300) si o toba. Ii ridici cilindreea la 78 cmc, care este MAXIMUL. DACA UMBLI LA CILINDREE SA MARESTI SI DEBITUL LA POMPA DE ULEI DE AMESTEC. Bafta, pa !
  13. serviceumi

    Triciclul

    E misto ce-ai facut, functioneza, insa asta este cel mai simplu lucru. Daca vrei sa faci o treaba, acum concentreaza-te pe detalii, finisari, aspect si toate celelalte "maruntisuri" care iti mananca zilele. Singur ai spus ca la 002 sareau piese din el. Fa in asa fel incat sa nu se mai intample. Succes in continuare ! Robby, cauta un diferential de fata de ARO 10, multa lume l-a dat jos.
  14. Am mers cu o Aprilia Scarabeo de 500. In oras se comporta bine, iar pe sosea 176 top speed. Haios ca are computer si arata consum instantaneu, viteza medie si tot felul de alte prostii folositoare. Eu unul l-am gasit agreabil. Nu am avut ocazia sa merg cu Piaggio, dar cred ca trebuie sa fie cam acelesi drac.
  15. Pentru piese de Jawa sau altele in afara de rusesti puteti suna la 0744381675 FLORIN BRAD Are si ce Drace, am apasat aiurea pe butoane. Voiam sa spun ca are si ceva cauciucuri.
  16. Merci, o sa-l contactez pe om si o sa-i spun. E.Z. il suni pe AXA ? PA !
  17. Haide mai baieti, chiar nu se mai gasesc roti pe 16 in tara asta ? Hai, cu Manetul mai zic, da' roti pe 16 ? Oamenii sunt ca noi, pasionati rau, numai ca de altcva. Sunt sigur ca-i putem ajuta.
  18. A venit zilele trecute pe la noi, un pensionar, fost mecanic de avioane. El si inca un grup de prieteni au construit o replica a avionului VLAICU 1 si au mare nevoie de doua roti cu spite (pentru autenticitate) daca se poate cu taler de frana si saboti. La anul se vor implini 100 de ani de la primul zbor al lui VUIA, se va face mare miting aviatic la Baneasa si oamenii vor sa-l zboare cu ocazia asta. In momentul de fata au roti de scuter PEUGEOT, turnate mai mare rusinea. Nu am putut sa-i ofer decat doua roti pe 19 dar nu le vor pentru ca sunt grele. Au pus roti de MOBRA dar nu au rezistat. In consecinta singurele care mi-au venit in minte sunt rotile de MZ, de aluminiu. Ah, uitam, mai au nevoie de o roata de coada (bechie), tot cu spite dar mai mica in diametru, cred ca una de MANET ar face treaba. Asadar, cine vrea sa faca o fapta buna, eventual sa luati si un ban, sunati la ONUTU ION 0727 755 613 Multumesc pentru rabdarea de a fi citit.
  19. Pe la 9 si un pic,o Honda CBR 600 F, neagra cu jante roz. Motociclistul intreg bonbon, putin buimac, nu il cunosc si oricum, poate nu vrea publicitate. Moto, carena frontala praf, far, aripa, etc., rulanta. Venea dinspre Patinoar, spre Spitalul de Urgenta, depasind coloana de masini formata la semafor. La un moment dat, o masina din coloana a dat prioritate alteia care iesea de pe o strada din dreapta. Un gest corect si elegant, numai ca motociclistul NU A VAZUT masina. Soferul in mod sigur se uita deja in dreapta ca sa dea prioritate. Asta este un mare CLASIC. Atunci cand depasesti o coloana (ca toata lumea), se mai intampla sa iasa masini de pe dreapta. Am scris aici pentru ca mai stiu doua cazuri si m-am gandit ca sunt deja prea multe. Accidentul s-a petrecut la 30 sec in fata mea si am stat de vorba cu implicatii.
  20. Toti pescarii au prins cel putin un crap de 15kg. Toti motociclistii au mers cel putin o data cu 300. Cand un motociclist e si pescar (sau invers), e de belea ! Mortal, mai bagati.
  21. Sa va spun eu cum sunt robinetele de dozaj la "case mari". Este o teava cu diametrul mai mare ca al furtunului, in care perpendicular este dat un filet de 4. In gaura se baga o bila de 3,5 si se strange cu un surub pana acele oscileaza foarte incet. Atentie sa nu strangeti prea mult pentru ca depresiunea este mai mare decat presiunea si ceasurile raman sus. Baterie de ceasuri "Louis". Bafta, pa!
  22. serviceumi

    trante

    Prostie si/sau neatentie.
  23. Daca tineti neaparat, pungile de perfuzii cu glucoza sunt perfecte. Binenteles nu cu glucoza.
×
×
  • Creează nouă...