Sari la conținut

serviceumi

EX+
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

serviceumi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 350000 la 1 litru 550000 la 2 litri United in Pipera. Avem si Motorex.
  2. Oferta e valabila iar cursurile se tin pe circuitul din Tunari (AMKART). Iar despre profesori, ce sa zic; United are echipa de curse. S-or gasi fo doi piloti sa-i invete pe baieti.S-ar putea chiar Mos Craciun.
  3. Invata sa te uiti mai departe in trafic, in asa fel incat sa nu mai fi nevoit sa pui frane de urgenta. Foloseste frana mai cu mila si incearca mai degraba sa "fandezi", sa treci pe langa, decat sa franezi "la blana".
  4. Daca mai are limitare trebuie sa fie pe flansele de admisie (cauciuc), care sunt semnificativ obturate. Jicloarele de benzina sunt mai mici si de asemenea intrarea in filtrul de aer este mai mica. Totusi un test pe dyno te-ar ajuta.
  5. Lasa carb in pace. Verifica toba de esapament sa nu fie infundata, sau cum s-a zis alimentarea cu benzina.
  6. Bulangii de la UM au si biele separate (biela, colivie+bolt ambielaj)
  7. Sal'tare, Acuma te-ai gasit si tu, cand e frig. Cheama-ne la o tuica fiarta, ceva.
  8. Merci, PEPSI! Mai dau o data nr de tel ONUTU ION 0727755613
  9. Nu cred ca sunt multe moto la care sa poti schimba stand pe loc. Cutia de moto nu are sincroane deci trebuie sa se invarta roata ca sa schimbe. Pe de alta parte ce sa cauti stand pe loc in viteza a 4-a ? Oricum la 125 in momentul in care ciupesti un pic frana,trebuie sa schimbi in jos, pentru ca altfel nu mai ai demaraj. Formeaza-ti reflexul sa lucrezi cu ambele picioare; in timp ce franezi schimbi in jos in continuu. Asa ajungi sa stai pe loc in viteza 1, cel mult 2.
  10. Cheie tubulara articulata de 16 mm, sau de 18 mm, depinde de tipul bujiei.
  11. Azi e marti si nimic nou la orizont.
  12. Nu umbla aiurea in motor ca-l strici grav. Daca vrei neaparat, cauta un kit Polini (in jur de 300) si o toba. Ii ridici cilindreea la 78 cmc, care este MAXIMUL. DACA UMBLI LA CILINDREE SA MARESTI SI DEBITUL LA POMPA DE ULEI DE AMESTEC. Bafta, pa !
  13. serviceumi

    Triciclul

    E misto ce-ai facut, functioneza, insa asta este cel mai simplu lucru. Daca vrei sa faci o treaba, acum concentreaza-te pe detalii, finisari, aspect si toate celelalte "maruntisuri" care iti mananca zilele. Singur ai spus ca la 002 sareau piese din el. Fa in asa fel incat sa nu se mai intample. Succes in continuare ! Robby, cauta un diferential de fata de ARO 10, multa lume l-a dat jos.
  14. Am mers cu o Aprilia Scarabeo de 500. In oras se comporta bine, iar pe sosea 176 top speed. Haios ca are computer si arata consum instantaneu, viteza medie si tot felul de alte prostii folositoare. Eu unul l-am gasit agreabil. Nu am avut ocazia sa merg cu Piaggio, dar cred ca trebuie sa fie cam acelesi drac.
×
×
  • Creează nouă...