Liviu M Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Stie careva ceva ? Clubul local are vreun raspuns ? Are cineva un numar de tel. sa-i intrebam ? Daca se tine , mai organizati plecari din Bucuresti , Ploiesti , Brasov ? Hai curaj , vara trece , ba ploua , ba nu sunt bani , ba sunt alte obligatii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 /index.php?...t&id=339672 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 care-i faza cu biletele la sf. gheorghe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 -astept ceaunul ala mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Se tine se tine, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Se pare ca biletul costa 20RON luat dinainte si 25RON la intrare . In oras (acolo) s-au distribuit niste pliante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 O harta a locatiei ? .... Sau o descriere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 o harta a locatiei (adresa eventual) intrunirii din Tg.Secuiesc are/stie cineva ? m am tot uitat pe forum si vad doar afisul intrunirii fara alte detalii. as merge dar nu stiu unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) o harta a locatiei (adresa eventual) intrunirii din Tg.Secuiesc are/stie cineva ? m am tot uitat pe forum si vad doar afisul intrunirii fara alte detalii. as merge dar nu stiu unde /index.php?...26938&st=10 ...aici gasiti harta n-am fost anul trecut dar am auzit ca a fost frumos...mergem azi sa ne convingem Editat Iulie 4, 2008 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate