46WRX Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) salut, am nevoie de o curea de variator pentru un MBK XC Flame-R 125(yamaha xc 125 cygnus)...nu stiu sigur dimensiunile dupa codul curelei am gasit ASTA si ASTA unde pot gasi aceasta curea ? vad acolo ca dimensiunile sunt astea 22x778...codul curelei este 4CW-17641-02 EDIT: am gasit cureaua pe easyparts....este cineva pe forum care aduce piese de pe easyparts ? eu aveam pe cineva in lista la mess dar nu a mai intrat de mult timp 22,0x9,0x778 asta e dimensiunea si linkul catre curea Editat Iulie 2, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 salut, am nevoie de o curea de variator pentru un MBK XC Flame-R 125(yamaha xc 125 cygnus)...nu stiu sigur dimensiunile dupa codul curelei am gasit ASTA si ASTA unde pot gasi aceasta curea ? vad acolo ca dimensiunile sunt astea 22x778...codul curelei este 4CW-17641-02 EDIT: am gasit cureaua pe easyparts....este cineva pe forum care aduce piese de pe easyparts ? eu aveam pe cineva in lista la mess dar nu a mai intrat de mult timp 22,0x9,0x778 asta e dimensiunea si linkul catre curea Rolly face comanda. vezi ca sa vorbit pe "Discutie intre noi" despre comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 mai bine iti iei una malossi din kevlar si aia e...rezista mult mai mult timp, nu patineaza si nici nu`i f mare diferenta de pret...cam 10-15 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 in jur de 30 euro o curea de kevlar dar cred ca merita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 ma mai gandesc...deocamdata daca e cineva care face comanda de piese cat mai curand ma anuntati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ti-am scris la discutii intre noi. Cauta si tu pe forum ca ai intrebat de 10 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ma mai gandesc...deocamdata daca e cineva care face comanda de piese cat mai curand ma anuntati rqk_hack ...el face sapt care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) rqk_hack ...el face sapt care vine imi respinge cererea de adaugare in lista, am incercat sa vb cu el si fara sa il bag in lista da nu raspunde..oricum am gasit pe altcineva Editat Iulie 2, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate