_andrei_ Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Caut ulei de amestec pt 2T doar full sintetic si intrucat am nevoie de cantitati destul de mari, vreau sa va intreb daca stiti magazine de unde pot lua acest ulei si unde il pot gasi la cel mai bun pret, eventual ambalat la bidoane de 4 litri... prefer castrol, motorex, motul, repsol. Editat Iulie 3, 2008 de _andrei_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Caut ulei de amestec pt 2T doar full sintetic si intrucat am nevoie de cantitati destul de mari, vreau sa va intreb daca stiti magazine de unde pot lua acest ulei si unde il pot gasi la cel mai bun pret, eventual ambalat la bidoane de 4 litri... prefer castrol, motorex, motul, repsol. Ia legatura cu Aurel 0764 717 187, ii zici ca ai numarul de telefon de la Nicu, din cate stiu eu are cele mai bune preturi la uleiuri dar nu-ti garantez suta la suta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 ATV Rom, Corneliu Coposu. Motul 2T Full Syntetic Si pretu` e bun, recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 mol dynamyc 2t full syntethic, cel mai ieftin de pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sapte62 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 mol dynamyc 2t full syntethic, cel mai ieftin de pe piata subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Cu cat uleiul este mai prost cu atat este mai ieftin.La un scuter in 2t un ulei prost inseamna o viata a motorului mai mica! Recomand Motul Scooter expert gold sau Motul 2T 710 ester Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) http://www.motozone.ro/magazin-online/ulei...-racing-1l.html http://www.motozone.ro/magazin-online/ulei...prix-2t-1l.html Editat Iulie 9, 2008 de gabrielradulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Daca mai esti interesat am uleiuri si de la motul si de la putoline,la cantitati de 1L si 4L, dami un PM daca esti interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 mol dynamyc 2t full syntethic, cel mai ieftin de pe piata Si e si f bun uleiul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Si e si f bun uleiul.... Motul 710 ful sintetic;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Motul 710 ful sintetic;) nu zic k nu e bun motul, din contra e cel mai bun, dar pt un scuter la 4-5 sute euro e deja prea mult, adik il platesti de 3 ori in un an de zile si culmea piston cu segmenti sunt 70-80 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate