Dixi Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 pai isi face omu' prieteni noi... Stai linistit ca si-a facut destui.... Si sa vezi ce prietenosi o sa fim cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) pai isi face omu' prieteni noi... nu stiu de ce da cred ca omu cunoaste motociclisti, chiar si dintre noi, si face doar p-ala al dracu, sa supere oamenii, la misto, ca n-au de unde stii cine e...se poate sa fie si clona, ca-i mare internetu asta, mai ales forumu, si voi sa fi si baut cu el da recunosc, din pacate pt el, aici la comuniste, ca si la choppere de altfel, e cam teren minat pt replici in genul celei adresate de el aici Editat Iulie 22, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 /index.php?...2050&st=210 De undeva din josul paginii, incepe sa-si faca debutul.Merita urmarit cu atentie. nu stiu de ce da cred ca omu cunoaste motociclisti, chiar si dintre noi, si face doar p-ala al dracu, sa supere oamenii, la misto, ca n-au de unde stii cine e...se poate sa fie si clona, ca-i mare internetu asta, mai ales forumu, si voi sa fi si baut cu el da recunosc, din pacate pt el, aici la comuniste, ca si la choppere de altfel, e cam teren minat pt replici in genul celei adresate de el aici In acest caz, se poate verifica ip-ul. Nu-i bai ca oricum, in curand veti afla toti cine este domnul FlorinCristian. Inca una de la domnul, asta sa va faceti o parere despre morac. /index.php?showtopic=242592 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 hai bre sa iti lasam topicul curat, ca e pacat sa moara rablele aiurea prin magazii si coteturi de gaini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) nu stiu de ce da cred ca omu cunoaste motociclisti, chiar si dintre noi, si face doar p-ala al dracu, sa supere oamenii, la misto, ca n-au de unde stii cine e...se poate sa fie si clona, ca-i mare internetu asta, mai ales forumu, si voi sa fi si baut cu el da recunosc, din pacate pt el, aici la comuniste, ca si la choppere de altfel, e cam teren minat pt replici in genul celei adresate de el aici e de porc sa dai replici d'astea oriunde, dar deh, poate are omu umor mai macabru asa.. on top: tu ce faci ma cu rablele alea? Editat Iulie 22, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) /index.php?...2050&st=210 De undeva din josul paginii, incepe sa-si faca debutul.Merita urmarit cu atentie. In acest caz, se poate verifica ip-ul. Nu-i bai ca oricum, in curand veti afla toti cine este domnul FlorinCristian. Inca una de la domnul, asta sa va faceti o parere despre morac. /index.php?showtopic=242592 parerea mea este ca, in prostia lui, acest voltaire al semintelor decojite nu-si da seama ca prin actiunile lui promoveaza topicurile de exemplu, pe aici pe la comuniste nu am mai intrat de foarta multa vreme cred ca de vreun an si, iata-ma-s! Editat Iulie 22, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 Da ma, dar cand intra unu care are vreun fier, si vede zmardoieli din Titan de la coltul strazii, isi baga treaba si pleaca. Asta mai mult strica, nu ai vazut? Si cazul lui Ssss, si-a bagat nasul pe la toti.Pe tine inca nu te-a luat? Daca nu, urmeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Da ma, dar cand intra unu care are vreun fier, si vede zmardoieli din Titan de la coltul strazii, isi baga treaba si pleaca.Asta mai mult strica, nu ai vazut? Si cazul lui Ssss, si-a bagat nasul pe la toti.Pe tine inca nu te-a luat? Daca nu, urmeaza. io astept sa ma ia pe mine, daca are cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redbaron1982 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 SALUT BELEA POZA AIA DI VATAR ESTI PE SUFLETUL MEU!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate