samolapraga Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 a mers super bine Alex. F atent si f indemanatic. Marele noroc al lui a fost ca nu am avut deloc noroi pe traseu si nu ne-a plouat nici o picatura. 215195[/snapback] Adevarul este ca ma asteptam sa merg mult mai greu, mai ales cand am vazut ca e rost si de urcat pe iarba... Insa un lucru e clar... nu prea mai pot sa merg la munte cu cauciucurile alea.. indifereant de cat de tare mi-ar placea mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 a mers super bine Alex. F atent si f indemanatic. Marele noroc al lui a fost ca nu am avut deloc noroi pe traseu si nu ne-a plouat nici o picatura. 215195[/snapback] nu pot sa cred ca ati mers voi prin locuri fara noroi. deja imi caut cauciucuri cramponate si eu. poate data viitoare ma prezint la agip de dimineatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Ionut man nu era cam mult pentru un incepator pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 4, 2005 Autor Share Postat August 4, 2005 Ionut man nu era cam mult pentru un incepator pe acolo? 215939[/snapback] eu ti-am zis sa vii. era gasca mare si s-a mers usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Veneam frate dar chiar nu am avut cum. Next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 FELICITARI! SUPERBE poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Intrebare. E posibil ca pe Transalpina sa mergi cu Pasager? M-as incumeta sa vin cu prietena dar vreau sa stiu daca e practicabila aceasta fapta de vitejie. Mai jos e traseul pe care vrem sa il parcurgem. Avem 3 zile la dispozitie, inca nu ne-am hotarat cum vor fi impartite exact. traseu_1.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 Intrebare. E posibil ca pe Transalpina sa mergi cu Pasager? M-as incumeta sa vin cu prietena dar vreau sa stiu daca e practicabila aceasta fapta de vitejie. Mai jos e traseul pe care vrem sa il parcurgem. Avem 3 zile la dispozitie, inca nu ne-am hotarat cum vor fi impartite exact. Merge cu pasager. Din cate stiu, nu esti incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Intrebare. E posibil ca pe Transalpina sa mergi cu Pasager? M-as incumeta sa vin cu prietena dar vreau sa stiu daca e practicabila aceasta fapta de vitejie. Mai jos e traseul pe care vrem sa il parcurgem. Avem 3 zile la dispozitie, inca nu ne-am hotarat cum vor fi impartite exact. Cind aveti de gind sa plecati? Ma luati si pe mine? Si eu imi doresc sa fac Transalpina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate