Sari la conținut

Revista Scooter Fun - Prima Revista De Scutere Din Romania, Vedeta Lun


scooter fun
 Share

Postări Recomandate

SCOOTER FUN prima revista de scutere din Romania, s-a lansat in primele zile ale lunii IULIE. Acolo unde unii se opresc, considerand fenomenul scuter doar un subiect periferic, noi continuam si dezvoltam pentru a cunoaste acest fenomen si binenteles pentru recunoasterea lui. Pentru unii doar o necesitate, pentru cei mai multi un stil de viata.

 

Revista SCOOTER FUN s-a lansat la Bucuresti in primele zile ale lunii IULIE. Revista este realizata de SCOOTER FUN events, este GRATUITA. Cu distributie nationala si controlata, este dedicata vietii pe scuter, un magazin LUNAR de informatii utile, practice, de sfaturi si de lifestyle.

 

Este pentru cei mai tineri, ce abia au atins 16 ani, cei trecuti prin viata pe la 30 si ceva de ani sau cei cu o vasta experienta 45-50 de ani. Vom primi sfaturi, vom indruma pe cei mai putin initiati, vom admira modele, vom invata sa cumparam un scuter, vom vedea ce se mai poarta - vestimentatie sau gadget-uri, vom educa utilizatorii - campania VIATA PE SCUTER, pentru a limita numarul accidentelor cu victime printre scuteristi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deocamdata o gasiti doar la dealeri locali de scutere. In curand va fi prezenta la magazinele cu articole sportive din centrul Bucurestiului si la barurile de biker-i. Este noua, prospata, abia iesita din tipar. Pentru a o primi acasa puteti trimite un mesaj la info"scooterfun.ro. Multumim pentru interes. Merita!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...