rival Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 [cred ca am dormit prea mult...have fun Cre ca si eu. Am vazut tarziu invitatia. Sper ca v-ati distrat cei care ati fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 3211 euro!!!!!nah la banii astia........io imi iau mai bine inca o kawa dar de dragul licitatiei io am l;uat bani imprumut asa ca dau 3311 euroiiiiiiii si un wasabiiiiiiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ...vrem drive test!...altfel nu cred ca merita un mare nimic si nici un sac de croampe! Afara e cam frig .. nu prea mere cu moto .. ...si totusi nu a fost frig ba chiar a fost vreme faina, eu am fost cu motorul pe drumul vechi pina la budapesta la un profiterol si abia la intoarcere dupa ce am trecut de pecica a inceput sa ploua usor! ...referitor la drumul facut, a fost super(drumul este refacut), nu am intilnit nici un radar sau masina de politie de asemenea nici un tir, dupa szeged nu am mai vazut nici o masina de romania si evident nu a mai fost cine sa-mi puna viata in pericol cu depasirile riscante facute de tirlanii conationali ascunsi in masini bengoase cu numere straine!...in schimb am vazut citeva sute de motociclisti, au fost asa de multi incit nu credeam ca au mai ramas si acasa!...judecind dupa nr mic de motoare care le-am vazut pe autostrrada credeam ca nu sunt multi motociclisti in ungaria dar acum inteleg de ce nu-i vedeam eu, pe autostrada merg doar cei care au viteze supersonice in cap, toti ceilalti se multumesc cu drumurile normale care sunt in stare destul de buna!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 ...vrem drive test!...altfel nu cred ca merita un mare nimic si nici un sac de croampe! ...si totusi nu a fost frig ba chiar a fost vreme faina, eu am fost cu motorul pe drumul vechi pina la budapesta la un profiterol si abia la intoarcere dupa ce am trecut de pecica a inceput sa ploua usor! ...referitor la drumul facut, a fost super(drumul este refacut), nu am intilnit nici un radar sau masina de politie de asemenea nici un tir, dupa szeged nu am mai vazut nici o masina de romania si evident nu a mai fost cine sa-mi puna viata in pericol cu depasirile riscante facute de tirlanii conationali ascunsi in masini bengoase cu numere straine!...in schimb am vazut citeva sute de motociclisti, au fost asa de multi incit nu credeam ca au mai ramas si acasa!...judecind dupa nr mic de motoare care le-am vazut pe autostrrada credeam ca nu sunt multi motociclisti in ungaria dar acum inteleg de ce nu-i vedeam eu, pe autostrada merg doar cei care au viteze supersonice in cap, toti ceilalti se multumesc cu drumurile normale care sunt in stare destul de buna!.. Poate ca la Budapesta sau pe drum nu a fost frig dar aici chiar a fost racoare .. Cand ne-am intors de la film .. a plouat cu galeata .. Data viitoare, cand iesim cu motoarele, incercam si noi traseul ala .. dar sa fie loc si de un top speed ! .. Ca altfel cum producem adrenalina ? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ca altfel cum producem adrenalina ? .. cu motoru prin oras (pe vremea asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 3500, dar merge cu 300 ? asa se zice ca doar a facut 7 minute pana la timisoara asa ca 3600 euroiiiii !!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 3500, dar merge cu 300 ? 4000euroi si gata!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 3500, dar merge cu 300 ? 4000euroi si gata!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 asa se zice ca doar a facut 7 minute pana la timisoara asa ca 3600 euroiiiii !!!!!!!!!!!!!! Uite k eu ofer 4200euroi!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 Uite k eu ofer 4200euroi!!!!!!! Imi place .. licitatie in familie .. super .. Sergiule pluseaza .. .. ca doar nu te lesi la femeia ta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Imi place .. licitatie in familie .. super .. Sergiule pluseaza .. .. ca doar nu te lesi la femeia ta .. Da da ce sa zic orcium el e fan kawa.........asa k nu are c sa mai pluseze Editat Septembrie 16, 2008 de Nightmare_Teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 Da da ce sa zic orcium el e fan kawa.........asa k nu are c sa mai pluseze Da da .. el se da fan kawa .. dar in secret adora suzuki, este visul lui de o viata, este intruchiparea perfectiunii pe pamant .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Sincer nu sunt foarte convinsa de acest lucru dar nah...........u il cunsosti de mai mult timp decat il cunosc eu asa k nu bag mana in foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 io am iesit......ca nu mai am bani si asa daca era sa castig o faceam donatie pt sergiu ca doar adora suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 aberatiiiiii !! ce aveti ?? KAWA 4 LIFE (nu am licitiat nimic....era teo pe IDul meu ...... eu am spus...ofer NIMIC pe suzy) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Scoate-te scoate-te...........sti k nu te credem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 aberatiiiiii !! ce aveti ?? KAWA 4 LIFE (nu am licitiat nimic....era teo pe IDul meu ...... eu am spus...ofer NIMIC pe suzy) ...ma, nu fii buze reci!...eu am fost primul care am oferit un MAREE NIMIC pe ea!...dar daca stiu ca si tu esti asa interesat de ea ca si mine hai sa ne unim fortele si sa dam un MAREE NIMIC DUBLU pe ea!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Nu aveti decat sa va care ofera cel mai mare nimik pt suzy...eu intre timp ofer 4650euroi Editat Septembrie 17, 2008 de Nightmare_Teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu aveti decat sa va .. care ofera cel mai mare nimik pt suzy...eu intre timp ofer 4650euroi WOW .. chiar vrei sa te dai cu busa ? .. sa ne spui cand ca sa stam in casa .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 WOW .. chiar vrei sa te dai cu busa ? .. sa ne spui cand ca sa stam in casa .. Multumesc.........asa incurajati voi tineri motociclisti????Ma dejamagesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 lasa suitu' pe autoBUSA si vezi cu licitatu'...stop it...paote ramai cu ea in bratze si atunci ce ne facem..... cu AVORTONU asta...de autoBUS_A.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 lasa suitu' pe autoBUSA si vezi cu licitatu'...stop it...paote ramai cu ea in bratze si atunci ce ne facem..... cu AVORTONU asta...de autoBUS_A.... Am renuntat din momentul in care am fost incurajata.................sa ramana cine vrea cu busa k eu ma reprofilez p kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Am renuntat din momentul in care am fost incurajata.................sa ramana cine vrea cu busa k eu ma reprofilez p kawa am io unu de vanzare ... pentru tineri motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 Am renuntat din momentul in care am fost incurajata.................sa ramana cine vrea cu busa k eu ma reprofilez p kawa Am primit 4500 .. E mai mult decat merita .. Cineva mai mult ? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 am io unu de vanzare ... pentru tineri motociclisti ...pt tinere talente!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate