AR 55 CBR Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 si pana la urma la cine ramane bushica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 si pana la urma la cine ramane bushica.... La tine .. daca oferi 4600 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 [mei voi inca tot licitati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 [mei voi inca tot licitati? Da mei .. inca .. oferi tu mai mult mei .. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 Mei aci park era CMB ,nu clubul licitatiilor Ehh .. asai .. dar la un test CMB am castigat o hayabusa alba .. Asa ca o vand .. Oi fi io Highlander, da 2 motoare tot nu pot conduce deodata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Oi fi io Highlander, da 2 motoare tot nu pot conduce deodata .. se anunta un nou experiment ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) se anunta un nou experiment ? Ohh .. daaa .. poate reusesc sa fac cu 2 busa, 7 minute pana la Timisoara .. Dar .. danialexxxa zicea ca busa alba, fiind tunata, merge cu 380 km/h .. plus a mea, fiind limitata, cu 300 km/h .. deci voi merge cu 680 km/h .. iar 50 km panala TM ii voi face in 4,4 minute .. wow .. Editat Septembrie 19, 2008 de HIGHLANDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Dar .. danialexxxa zicea ca busa alba, fiind tunata, merge cu 380 km/h .. plus a mea, fiind limitata, cu 300 km/h .. deci voi merge cu 680 km/h .. iar 50 km panala TM ii voi face in 4,4 minute .. wow .. highlander da...aia mere cu 380...poate cu o bashina de dinozaur pe post de reactor..... la viteza aia ii pui aripi si o transformi in PLANOR.... PLANOBUS Editat Septembrie 19, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 da...aia mere cu 380...poate cu o bashina de dinozaur pe post de reactor..... la viteza aia ii pui aripi si o transformi in PLANOR.... PLANOBUS Ohh .. yessss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Ohh .. daaa .. poate reusesc sa fac cu 2 busa, 7 minute pana la Timisoara .. Dar .. danialexxxa zicea ca busa alba, fiind tunata, merge cu 380 km/h .. plus a mea, fiind limitata, cu 300 km/h .. deci voi merge cu 680 km/h .. iar 50 km panala TM ii voi face in 4,4 minute .. wow .. urei sa faci o gaura ca aia cu protonii nu au reusit poate reusesti cu , curentii de vant.......... 4600 euro ultimul pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Ohh .. daaa .. poate reusesc sa fac cu 2 busa, 7 minute pana la Timisoara .. Dar .. danialexxxa zicea ca busa alba, fiind tunata, merge cu 380 km/h .. plus a mea, fiind limitata, cu 300 km/h .. deci voi merge cu 680 km/h .. iar 50 km panala TM ii voi face in 4,4 minute .. wow .. daca ne intelegem,ti-o dau si pe a mea sa mergi cu 3 odata si sa castigi mai mult timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 20, 2008 Autor Share Postat Septembrie 20, 2008 daca ne intelegem,ti-o dau si pe a mea sa mergi cu 3 odata si sa castigi mai mult timp.... WOW .. 980 km/h .. 50 km in 3 min .. ohh yeee .. te-am facut danialexxxa .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrinel Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 WOW .. 980 km/h .. 50 km in 3 min .. ohh yeee .. te-am facut danialexxxa .. oh! wow!!!! plus me as as a sotie....plus zmaul amant prin dulapuri.....asta bonus!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 oh! wow!!!! plus me as as a sotie....plus zmaul amant prin dulapuri.....asta bonus!!!!!!! TUU SOTIA LUI HIGHLANDER ??? vrei sa fi si tu nemuritoare?vei avea de luptat atunci pe meleaguri scotiene si ZMAU AMANT ??? vaiii Lotzy...asa ai ajuns ??? ofof zmau e deacord oare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrinel Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 TUU SOTIA LUI HIGHLANDER ??? vrei sa fi si tu nemuritoare?vei avea de luptat atunci pe meleaguri scotiene si ZMAU AMANT ??? vaiii Lotzy...asa ai ajuns ??? ofof zmau e deacord oare ? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) HIGhLander & AdrineL = ? e de aia platonica sa inteleg ? sau ?? hai nu ne mai tineti in tensiune Editat Septembrie 20, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 ZMAUL nu-i deacord!oricum nu poate sa zboare cu viteza mea sau a lui LACI,deci nu tine pasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 Adrinel .. lasa ca vin bucurestenii sa te ia de nevasta .. La cati sau inscris sa vina sa te faca, vei avea harem .. Plus ca nu ai cum sa fi nemuritoare .. remember, THERE CAN BE ONLY ONE ! .. Iar tu Sergiule (JVC) .. pt asta voi intra in dulapurile tale .. stii tu pt ce .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Adrinel .. lasa ca vin bucurestenii sa te ia de nevasta .. La cati sau inscris sa vina sa te faca, vei avea harem .. Plus ca nu ai cum sa fi nemuritoare .. remember, THERE CAN BE ONLY ONE ! .. Iar tu Sergiule (JVC) .. pt asta voi intra in dulapurile tale .. stii tu pt ce .. Sorry k o sa te dejamagesc dar Sergiu(JVC) nu prea are dulapuri prin camera iar cel p care il are e cam mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Sorry k o sa te dejamagesc dar Sergiu(JVC) nu prea are dulapuri prin camera iar cel p care il are e cam mic deci nu ai cum sa intri in dulapul MEU....sub nici o forma....doar daca ei fi tu cumva David Cooperfield..... dar nici asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 deci nu ai cum sa intri in dulapul MEU....sub nici o forma....doar daca ei fi tu cumva David Cooperfield..... dar nici asa Era o metafora .. eu ma referam la altceva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 wassssabbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............................nime nik??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 oameni buni,azi am vazut ca cerul e defapt albastru....cu atatea ploi am si uitat cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 si totusi, cine e ZMĂUL ? pana vedem cine ii, l-am gasit pe cine credeti? pe ZOLTAN !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 ZOLTAN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate