Luci03 Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 Da am citit topicul, nu mai imi pasa de nimic acum. Dupa spusele dealerului marti am motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 mi`am cumparat ARAI RX7 CORSAIR si imi vine la fix marimea M ( 57- 58 ) , iar la celelalte firme gen IXS si Nolan imi veneau numai la XL !! si ca sa fiu ontopic : cumpara`ti Kymco Quannon nu bashina in 2t ( no offence rs-istilor ) subscriu! ....4t nu te lasa nici sa le rogi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 subscriu! ....4t nu te lasa nici sa le rogi Hai ca te rogi de ele sa accelereze sa simti si tu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Trotinel sa nu uitam ca are doar 125cmc, pentru un ne-initiat la 16-17 ani e bun. Ce faci cu RS-ul il vinzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Trotinel sa nu uitam ca are doar 125cmc, pentru un ne-initiat la 16-17 ani e bun. Ce faci cu RS-ul il vinzi ? Da, e bun pt 16-17 ani. Doar pt mine si pt Chuck Norris n-a fost de ajuns, ca noi ne-am nascut talentati Da, RS-ul l-am pus la vanzare deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Mi-am luat quannon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 felicitari ! poate atasezi si tu o poza sa vedem despre ce este vorba multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate