ticolino Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 De curand am patit o mare belea. Mi s-a rupt arcul de la schimbatorul de viteze, si pedala atarna flasca ca organul unui eunuc. Am desfacut motorul, am constatat situatia cu stoicism dar din pacate a inceput sa ma cuprinda disperarea, deoarece nu stiu cum pot sa inlocuiesc arcul. Adica, nu stiu cum pot gasi unul la fel. Cam astea sunt variantele, asa cum le vad eu: - sa gasesc la un "importator" de piese de comuniste. mi se pare putin probabil sa imi dea doar arcul - sa gasesc la "fiare vechi". si mai putin probabil. - sa imi fac unul "la comanda". din pacate, nu stiu unde nu stiu ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Semana foarte mult cu un arc de la Mobra.. incearca sa modifici unul!!! Trebuie sa gasesti la un importator ca este piesa de schimb, consumabil!!! Bafta in cautare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Gasesti cacalu in targ la Vitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 din cate stiu eu este un tip care vine duminica in vitan in targ si are o galagie de arcuri si arculete merita sa incerci bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 merci ! speram totusi sa-l rezolv pana duminica, am intrat deja in sevraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate