Katy Postat August 21, 2005 Autor Share Postat August 21, 2005 Cine credeti ca mi-a sarit in brate acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 21, 2005 Autor Share Postat August 21, 2005 Cam atat am avut de spus, inchei cu un "Noapte buna"...uff e deja 1.20 maine incepe o noua zi iar eu am de fcaut curatenie ca dupa o saptamana am gasit casa cu fundu'n sus. Sper sa va placa pozele si sa ne vedem sanatosi la Brasov. Aveti grija de voi si de motoarele voastre. Nuami bine, Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Katy, felicitari pt reusita .... Asflat uscat in continuare si daca nu apuc sa te felicit personal la Brasov, sa stii ca ai tot respectul meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 BRAVO!!! FELICITARI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Felicitari, super turul. Mama ta este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Nah ca m-ai bagat in visare Bravo, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Salut,nu prea ma bag in postat,dar mi-am zis sa scriu citeva impresii despre tur.M-am alaturat lui Katy pe la jumatatea turului,mai mult ca sa vad cu ochii mei daca reuseste Pot sa va spun,ca m-a surprins placut cum a condus,si s-a sincronizat cu mine pe drum.Pina acum am facut parte din din clubul scepticilor,fata de fete pe motoare,si sint bucuros ca am intilnit pe cineva care sa ma contrazica(nu prin vorbe, ci prin fapte)In afara de un mic incident la Vatra Dornei(pe care a solutionat-o surprinzator fara cazatura si daune pe motor)drumul a fost placut.PS incidentul a fost provocat de factori externi.Singura problema majora cu ea a fost,intr-un camping din Cluj,pentru ca nu avea televizor.Ce sa va spun mi-a facut capul calendar Acum e acasa la fetita ei de care i-a fost tare dor tot drumul.Acum sint inca la ea,si o sa plec spre casa dupa ce-i golesc camara sau ma da ea afara.Salut pe toti oamenii cu care ne-am intilnit au fost extrem de primitori si amabili Clubului Dunarea Motor Club Galati ii urez bafta si cit mai multe realizari.Daca ajung in Brasov poate ne intilnim si Scepticilor fata de motocicliste un calduros (acest lucru era valabil si mie pina acum)BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 Tarzan asta seamana a lingusheala sa nu te dau afara OK, voi incerca sa pun si 3 filmuletze sper sa mearga, desi va anunt ca nu au sunet. 100_0904.MOV 100_0905.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Daca ajung in Brasov poate ne intilnim si Scepticilor fata de motocicliste un calduros (acest lucru era valabil si mie pina acum)BAFTA 228623[/snapback] Ooo deja merg la Brasov. Degete calduroase tuturor scepticilor fata de motocicliste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 XCS911 (de la ce vine?) nu ma descurc cu site-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 I was drunk when I called myself XCS911. Site-ul.... lasa ca o scoatem noi la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Poate ca `io-s mai putzin priceput , ` daa filmuletzele alea nu le pot descarca ...si daca tot m-am bagat, FELICITARI PT TURA FRUMOASA ( si dusa pana la capat cu bine)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Poate ca `io-s mai putzin priceput , ` daa filmuletzele alea nu le pot descarca ...si daca tot m-am bagat, FELICITARI PT TURA FRUMOASA ( si dusa pana la capat cu bine)! 229002[/snapback] Nici la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 Nici la mine Am vazut si eu, acuma nu ma luati la ture nu le pot face pe toate. Mare lucru nu e de vazut, ceva iarba, ceva copaci, casca mea, drumul naspa, eu pe curbe Levike si tie felicitari astept poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Tarzan asta seamana a lingusheala sa nu te dau afara OK, voi incerca sa pun si 3 filmuletze sper sa mearga, desi va anunt ca nu au sunet. 228908[/snapback] Deh omu mai trebuie sa traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 cateva poze de la Galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 tot katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 si tarzan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 Mercic Toni pentru poze, am imbogatit albumul. Acum nu-mi ramane de facut decat sa stau in casa cumintica si sa-mi aduc aminte ce frumos e sa mergi cu motoreta. Fejerica mea pe injectie, Katy a voastra tot pe injectie (penicilina). Imi iese ploaia prin toate partile. Azi s-a lasat cu lesin dupa prima intepatura Da ma fac eu bine si mai bag un tur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Mercic Toni pentru poze, am imbogatit albumul.Acum nu-mi ramane de facut decat sa stau in casa cumintica si sa-mi aduc aminte ce frumos e sa mergi cu motoreta. Fejerica mea pe injectie, Katy a voastra tot pe injectie (penicilina). Imi iese ploaia prin toate partile. Azi s-a lasat cu lesin dupa prima intepatura Da ma fac eu bine si mai bag un tur 229596[/snapback] AMIN!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Mercic Toni pentru poze, am imbogatit albumul.Acum nu-mi ramane de facut decat sa stau in casa cumintica si sa-mi aduc aminte ce frumos e sa mergi cu motoreta. Fejerica mea pe injectie, Katy a voastra tot pe injectie (penicilina). Imi iese ploaia prin toate partile. Azi s-a lasat cu lesin dupa prima intepatura Da ma fac eu bine si mai bag un tur 229596[/snapback] imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa te insanatosesti si sa ne vedem la brasov cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate