McKagan Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Salutare. Ce parere aveti despre modelul asta ? A avut cineva vreodata sau a mers pe asa ceva ? Daca a avut, eventuale probleme aparute si cum este la intretinere ? Personal imi place, mai ales ca are motorul de TL 1000 pe el care ulterior a fost pus si pe V-Strom. Deci cel putin din punctul de vedere al motorului nu cred ca ar fi probleme de fiabilitate. Problema cred ca sunt piesele, deoarece ca la orice europeana ma gandesc ca sunt scumpe si se gasesc relativ greu. Despre servisarea la Cagiva, ce stiti ? La ce service sau reprezentanta se poate face acest lucru si eventual cam care ar fi preturile ? Din ce am vazut pe Google, singurii importatori sunt Motto Asphalt Agression din Brasov, care au si service, si in Bucuresti Dageco Impex, despre care n-am auzit insa si service nu stiu daca au. Presupun ca si la un service Suzuki merge dusa, din moment ce are motorul de TL pe ea Va las pe voi, daca stiti ceva sa bagati posturi Orice parere este bienvenita . Bafta ! Deci nu stie nimeni nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Daca nu stiti nimic despre motoreta, stiti macar un forum sau un loc unde as putea gasi ceva despre ea ? In afara de advrider, ca acolo am citit cateva chestii. Am mai gasit un forum al Cagivistilor, da in germana Se pare ca este o specie de motoreta foarte rara si necunoscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Uite un site in italiana: http://navigator.altervista.org/phpBB2/index.php Din cate stiu userul " africa" avea cagiva elefant. Incearca sa l contactezi poate stie si despre navigator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Dageco are service si chiar de curand au investit in echipamente. era un articol in motociclismo despre Dageco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ranger Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Salutare. Ce parere aveti despre delul asta ? A avut cineva vreodata sau a mers pe asa ceva ? Daca a avut, eventuale probleme aparute si cum este la intretinere ?Personal imi place, mai ales ca are motorul de TL 1000 pe el care ulterior a fost pus si pe V-Strom. Deci cel putin din punctul de vedere al motorului nu cred ca ar fi probleme de fiabilitate. Problema cred ca sunt piesele, deoarece ca la orice europeana ma gandesc ca sunt scumpe si se gasesc relativ greu. Despre servisarea la Cagiva, ce stiti ? La ce service sau reprezentanta se poate face acest lucru si eventual cam care ar fi preturile ? Din ce am vazut pe Google, singurii importatori sunt Motto Asphalt Agression din Brasov, care au si service, si in Bucuresti Dageco Impex, despre care n-am auzit insa si service nu stiu daca au. Presupun ca si la un service Suzuki merge dusa, din moment ce are motorul de TL pe ea Va las pe voi, daca stiti ceva sa bagati posturi Orice parere este bienvenita . Bafta ! Deci nu stie nimeni nimic ? Salutare In sfirsit vad si eu pe cineva ca se intereseaza despre mobra asta , si asta ma bucura pt ca pina acum nici nu m-am intilnit cu nimeni care sa mai mearga cu asa ceva si nici sa stie ceva despre ea. Frate, eu am asa ceva si vreau sa spun ca e un turing adevarat care pt nivelul anului 2000 da ceata la multe alte mobre cu pretentii , cred ca MV Augusta inseamna ceva La sosea e extraordinar insa se descurca si pe drumuri proaste unde greutatea mare si garda mica o dezavantajeaza insa cu grija si putin efort nu te lasa ,iti spun din proprie experienta . Cred ca merge cu brio linga orice alt touring de clasa sa . Despre service inca nu mi-am pus probleme insa cred ca se poate rezolva orice mai ales ca motorul e japonez si piese se pot comanda . intretinerea curenta o face fiecare pe unde poate si pe unde il tine buzunarul O placuta, un rulment , un cauciuc , ulei , filtre in garaj la mine mai ales ca sintem doi motociclisti si ne ajutam , si mai invatam si cite ceva . Pina acum nu am avut probleme cu ea decit uzuale de intretinere in rest gaz si viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Frate, eu am asa ceva si vreau sa spun ca e un turing adevarat care pt nivelul anului 2000 da ceata la multe alte mobre cu pretentii , ... singura chestie ar fi ca suntem in 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 singura chestie ar fi ca suntem in 2011 Esti rautacios !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate