ZenBenzen Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Salut! trebuie sa imi cumpar azi un spray de lant cu o-rings. Lantul mi-e uscat si trebuie neaparat sa il ung, nu mai pot circula asa. Unde gasesc in Timisoara? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 daca esti disperat, poti incerca cu WD-40. nu ramane unsuros si in mod sigur e mai bun decat sa mergi pe uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Sau cu orice altceva gras sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 vaselina... sau mai bine in "fierbi" in vaselina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 sau dai un ban si iei un spray de curatat si un spray de uns. Ia vezi pe la vreo benzinarie de-aia ciudata cum aveti voi prin Ardeal, o benzinarie no-name, ca astea aduc tot felul de kestii moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZenBenzen Postat Iulie 28, 2005 Autor Share Postat Iulie 28, 2005 am rezolvat problema. am gasit spray Putoline, 40 RON, la moto bike shop pe bulevardul 16 decembrie. mersi pentru solutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate