calinbac Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) Intentionez sa fac o tura de 6-7 zile pe tarmul Adriaticii Am o motocicleta Honda Transalp, viteza mea de croaziera este 90-100 km/h, in zonele cu serpentine si peisaje viteza scade dramatic catre 50-60. Cum am specificat si in titlu caut unu-doi parteneri pt aceasta excursie etapele excursiei Ziua 1: Arad-Zagreb 548 km Ziua 2: Zagreb-Poola 276 km Ziua 3-4-5 Poola-Dubrovnik 643 km, cu opriri si inoptari unde si cum avem chef Ziua 6 Dubrovnik-Podgorica (Munte Negru) 141 km Ziua 7 Podorica-Belgrad-Arad 642 km Traseul este facut pe Route66, total 2250 km, accepta modificari si sugestii Buget estimativ 300 euro 180 euro benzina la un consum de 6% si 1,3 euro/litru cazare la cort de preferinta gratis, unde nu se poate in campinguri www.camping.hr la preturi de 10-15 euro/noapte mancare care cum vrea si poate data plecarii poate fi intre 21-27 iulie Editat Iulie 14, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) Intentionez sa fac o tura de 6-7 zile pe tarmul AdriaticiiAm o motocicleta Honda Transalp, viteza mea de croaziera este 90-100 km/h, in zonele cu serpentine si peisaje viteza scade dramatic catre 50-60. Cum am specificat si in titlu caut unu-doi parteneri pt aceasta excursie etapele excursiei Ziua 1: Arad-Zagreb 548 km Ziua 2: Zagreb-Poola 276 km Ziua 3-4-5 Poola-Dubrovnik 643 km, cu opriri si inoptari unde si cum avem chef Ziua 6 Dubrovnik-Podgorica (Munte Negru) 141 km Ziua 7 Podorica-Belgrad-Arad 642 km Traseul este facut pe Route66, total 2250 km, accepta modificari si sugestii Buget estimativ 300 euro 180 euro benzina la un consum de 6% si 1,3 euro/litru cazare la cort de preferinta gratis, unde nu se poate in campinguri www.camping.hr la preturi de 10-15 euro/noapte mancare care cum vrea si poate data plecarii poate fi intre 21-27 iulie Vreau sa plec pe acelas drum in septembrie /index.php?showtopic=239553 , nu pot sa plec in concediu mai devreme . Sa ne povestesti cum a fost: camping-uri, costuri, drumul .... etc. Sunt direct interesat. Asfalt uscat. Poate te ajuta cu ceva: http://www.camps-serbia.com/en/ si http://www.camping.hr/searchByData.aspx?j=eng&pid=654 Editat Iulie 14, 2008 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Eu plec pe drumul invers in 18 iulie , adica vineri. Plec vineri pe la 3 dupamiaza pana la Novi Sad unde dorm 1 noapte, apoi in Muntenegru, unde o sa stau 1 noapte in Podgorica a doua in Kotor, apoi trec in Croatia intrun tur de litoral. La intoarcere vin prin Slovenia, Ungaria si Romania, Timisoara. Cazarea la cort si pe couchsurfing.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 pentru cei care fac drumul asta nu uitati sa treceti pe la istro-romani (cici). http://www.istro-romanian.net/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Eu plec pe drumul invers in 18 iulie , adica vineri. Plec vineri pe la 3 dupamiaza pana la Novi Sad unde dorm 1 noapte, apoi in Muntenegru, unde o sa stau 1 noapte in Podgorica a doua in Kotor, apoi trec in Croatia intrun tur de litoral. La intoarcere vin prin Slovenia, Ungaria si Romania, Timisoara. Cazarea la cort si pe couchsurfing.com. data plecarii la mine va fi 24-25 iulie, in caz ca sunt doritori se poate amana pana in 28 -29 momentan ma documentez despre campinguri si listez harti rutiere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 data plecarii la mine va fi 24-25 iulie,in caz ca sunt doritori se poate amana pana in 28 -29 momentan ma documentez despre campinguri si listez harti rutiere Lasa ca revin eu cu ceva impresii, mai precis in 27-28, Cea mai lunga bucata de drum va fi Podgorica - Beograd, pe care cred ca o voi face in aprox 10 ore cu tot cu piknicuri, poze si alte opriri, in rest cam 200km/zi, plaja si relaxare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Lasa ca revin eu cu ceva impresii, mai precis in 27-28, Cea mai lunga bucata de drum va fi Podgorica - Beograd, pe care cred ca o voi face in aprox 10 ore cu tot cu piknicuri, poze si alte opriri, in rest cam 200km/zi, plaja si relaxare. k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate