crazvy Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 dupa ce am iesit din tumultul oraselor m-au 'facut' 2 scuteristi altii erau deja cu capul in nori si un zoom pe centrul imaginii de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Super ! Faina tura! .... La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) cati km ai u cu ybr-ul ala?! stiu ca mai postasei si tura pe la Babele...bv bv..o inveti la munte frumos peisaj Editat Iulie 14, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) cati km ai u cu ybr-ul ala?!stiu ca mai postasei si tura pe la Babele...bv bv..o inveti la munte frumos peisaj ma apropiu vertiginos de 34.000 are 2 ani si 4 luni vechime Super ! Faina tura! .... La mai multe! merci Editat Iulie 14, 2008 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 nu vii si wkd asta la Padina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 pey ai doborat mitu' am si eu un xt 125...are acelasi motor la baza...si cu toti care am vb au avut probleme cu motorul... tu cat mergi cu ea ...?! viteza de croaziera ...stiu ca fuge umpic mai mult...oare se potriveste pinionu de la ybr la xt?! bafta si la cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) nu vii si wkd asta la Padina? hmm, tentant oricum vroiam sa merg pina la Pestera dar am fost prea obosit si m-am intors s-ar putea sa plec in Maramures we asta sa vedem... cind ajung(et)i la Sinaia? pey ai doborat mitu' am si eu un xt 125...are acelasi motor la baza...si cu toti care am vb au avut probleme cu motorul... tu cat mergi cu ea ...?! viteza de croaziera ...stiu ca fuge umpic mai mult...oare se potriveste pinionu de la ybr la xt?! bafta si la cati mai multi km cu motorul n-am probleme pedala schimbatorului de viteze avea un joc de la inceput si trebuie sa o string la fiecare 500 km si mai nou nu revine in pozitia de mijloc ramine sus sau jos si nu mai pot schimba daca nu o aduc inapoi cu piciorul e un arc care nu isi face treaba 80-90 foarte greu prinde suta' kit-ul e 118/14/45 am vazut pe ebay pinion de 15 (tuning frate ) pe spate are 45... chiar trebuie sa le schimb in curind xt125r are 128/14/50 xt125x are 126/14/48 deci sunt mai lente dar au cuplu mai mare Editat Iulie 14, 2008 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate