DORUMASTER Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Pentru Sambata ( 19.07.08 ) si Duminica ( 20.07.08 ) am planuit o plimbare la Baile Govora pe urmatorul traseu : - intalnire la benzinaria Petrom Militari de langa Metro la ora 9.00 - 9.20 ( cei ce nu au alimentat vor alimenta acolo sa nu mai pirdem timpul pe drum ) - plecare PUNCT la 9.30 ( cei ce nu au ajuns pana la 9.30 ne pot ajunge din urma la urmatoarele oprii ce vor fi mentionate mai jos ) - Bucuresti ora 9.30 - Pitesti ora 11.00 ( pe soseaua de centura , cu pauza de 15 min. la intrare pe soseaua spre Ramnicu Valcea - plecare spre R. Valcea la 11.15 - ajungem in apropiere de R. Valcea unde facem la stanga la 12.15 ( pauza 15 min. ) - plecam spre Baile Govora la 12.30 - sosire la Baile Govora la 13.00 Informatii : - km. - dus 200 ( daca ne inapoiem pe acelas drum in total = 400 ) - consum la o medie de 6 litri / 100 km = 24 litri - cazare la casute sau pensiuni ( depinde unde gasim ) intre 50 si 80 lei ptr. 2 pers. - intrare in Strand 4,5 lei - doua bazine cu apa ( unul cu apa normala si unul cu apa IODATA ) - din informatiile pe care le am - gasim mancare si bautura in strand Ne putem inapoia pe - Govora - Dragasani - Ganeasa - Slatina - Pitesti - Bucuresti , dar este mai lung aprox. 290 km. Astept sa va anuntati participarea !!!!!! Nr. meu de tel. 0727346180 - Doru Editat Iulie 15, 2008 de DORUMASTER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Asa cum am stabilit deja, we are in. Daca vrei, ma gadesc la ceva varianta de intoarcere, ceva interesant sper eu. Te tin la curent. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_Bert Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Vin si eu. Mai iau cortul cu mine sau este "obligatoriu" cazarea la casute/pensiuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Vin si eu.Mai iau cortul cu mine sau este "obligatoriu" cazarea la casute/pensiuni? cre ca ma bag si io........ne vedem la 9 in militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 cre ca ma bag si io........ne vedem la 9 in militari OK..... Vin si eu.Mai iau cortul cu mine sau este "obligatoriu" cazarea la casute/pensiuni? Da, poti lua si cortul....se pare ca exista posibilitati de campare. Asteptam confirmarea de la DEXTER.....(RESPONSABIL in zona) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Cu ce viteza mergeti pe Dealul Negru ? Functie de raspuns , va astept la Bascov sau la intrarea in Rm. Valcea . V-as sugera sa ne interesam de conditii si la Ostroveni , pe langa care vom trece . Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Cu ce viteza mergeti pe Dealul Negru ? Functie de raspuns , va astept la Bascov sau la intrarea in Rm. Valcea . V-as sugera sa ne interesam de conditii si la Ostroveni , pe langa care vom trece . Asfalt uscat ! Va tin si eu companie pana la Rm Valcea, daca mergeti cu viteza acceptabila (cel putin pe Dealul Negru) /index.php?...=0#entry1336498 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Fara suparare, dar ca valcean la origine nu va recomand Govora. A ajuns sa fie deprimant acolo, nu s-a investit nimic, si multe locatii sunt in paragina. Daca e gasca mare e distractie, dar de vazut nu sunt prea multe. Mai bine Calimanesti sau Olanesti e mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) @ Liviu M - nu cred ca pot sa raspund la intrbarea ta ..... in functie de cat este de aglomerat... @ vajumic - fa si tu un calcul .... din programul pe care l-am afisat eu la inceputul postului.... @ BBL - nu este nici o suparare - am fost de f.f. multe ori la Calimanesti , Caciulata si Olanesti , dar acum vrem sa mergem la Baile Govora ( tocmai asta e ideea sa scoatem statiunea din paragina.... daca voi din zona nu o faceti ) Editat Iulie 16, 2008 de DORUMASTER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 @ BBL - nu este nici o suparare - am fost de f.f. multe ori la Calimanesti , Caciulata si Olanesti , dar acum vrem sa mergem la Baile Govora ( tocmai asta e ideea sa scoatem statiunea din paragina.... daca voi din zona nu o faceti ) Sunt in Bucuresti de 10 ani, si ma duceam la Govora cand inca mai eram in Valcea. Am fost anul trecut si am fost foarte dezamagit de ce s-a intamplat acolo. Nu am inteles de ce a ajuns asa. Oricum va urez distractie maxima, nu locatia e imp ci oamenii cu care te duci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 Avem vesti bune de la Govora - Primaria asigura loc pentru campare ( ptr. cei ce vor sa stea la cort ) si o masa GRATUIT. Haideti sa mergem cat mai multi ...... poate iese o < intrunire > spontana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Avem vesti bune de la Govora - Primaria asigura loc pentru campare ( ptr. cei ce vor sa stea la cort ) sio masa GRATUIT. Haideti sa mergem cat mai multi ...... poate iese o < intrunire > spontana.... Eu plec din seara asta. Va astept maine acolo, cu berea rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Avem noutati .... vom face o OAIE LA PROTAP .... si vom bea tuica..... @ ambidextru - ne vedem acolo ..... vezi ca din seara asta vine si Pompi ( tel. 0722809989 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Daca aveti vreo urgenta pe acolo dati un semn...am bunicii la Govora Strandu e un pic cam jegos....se baga mai mult iod decat apa dar e mai safe (nu stau ciupercile... ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 @ Pompi - suna- l pe Dexter ( tel. 0723134393 ) sa - ti aranjeze cu cazarea pentru asta seara. Va asteptam sa veniti cat mai multi !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_Bert Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Eu plec din seara asta. Va astept maine acolo, cu berea rece. Pe la ce ora vrei sa pleci in seara asta?....poate plecam impreuna...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 @ eti radu - vii si tu ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Nu dorule, nu de data asta, am ceva aranjat la Plaiu Foii....+ ca mi s a cam luat de Bai In schimb daca te tenteaza zona sunt niste drumuri dementiale catre Muntii Capatanii, mai mult forestier (peisaje, gol alpin), acum depinde cu ce vii, putem aranja ceva in alt uikend cu plecat de vineri seara si dormit la ai mei in Rm Valcea ca sa fim fresh sambata dimineata la prima ora, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) @ eti radu - ok. ramane pe alta data. ..... pentu restu grupului.... .....ne vedem maine...... 9.00 - 9.20 la Petrom Militari langa Metro..... Editat Iulie 18, 2008 de DORUMASTER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 salut mai sunt locuri? vad ca la garana nu vine nimeni si vreau sa schimb si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Pe la ce ora vrei sa pleci in seara asta?....poate plecam impreuna...... Am vazut tarziu ce ai postat si oricum, nu veneam direct la Govora. Acum sunt la Dragasani, destul de aproape de Govora. Mai mult, mi-am gasit motorul pe pana, probabil intepat de vreun binevoitor, asa ca sunt cu conserva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Domnilor, puneti ceva poze sa vada lumea ce frumos e la Govora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) A fost SUPER la Govora .... ..... multumim d-lui Bula ( in special d - nei Bula ) , lui Dexter si Primariei Govora ...... Asteptam poze ..... Editat Iulie 21, 2008 de DORUMASTER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_Bert Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) toti vrem pozele..... eventual pe un CD/DVD/memory stick, etc eu propun sa aranjam o intalnire intr-o seara la "La Apashu" sa vina cineva cu laptopul cu pozele si noi sa venim cu memoriile sa putem copia fiecare Editat Iulie 21, 2008 de Mr_Bert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) toti vrem pozele..... eventual pe un CD/DVD/memory stick, etceu propun sa aranjam o intalnire intr-o seara la "La Apashu" sa vina cineva cu laptopul cu pozele si noi sa venim cu memoriile sa putem copia fiecare Neaparat sa ne vedem cu totii.....dar saptamana viitoare, ca noi maine plecam la mare.... Eu n-am facut decat cateva poze la intoarcere, majoritatea sunt facute cu aparatul lui Vlad.. Deci inarmati cu memory stick ne intalnim saptaman a viitoare la Apashu... Pana atunci doar cateve poze..... Editat Iulie 21, 2008 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate