Sari la conținut

Mr_Bert

EX+
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mr_Bert

  1. se poate intampla oricui! Eu de fiecare data (chiar si atunci cand merg cu masina) si vad pe cineva alergand pe trecerea de pietoni strig la el sa nu mai traverseze niciodata strada in fuga...... ca sofer ai o sansa foarte mica sa reusesti sa eviti un accident in astfel de situatii !!!
  2. Mie mi s-a intamplat (in prima saptamana)sa mi se opreasca de 2 -3 ori motorul insa la turatii mici (1500-2000 rot/min) daca dai drumul prea brusc la ambreiaj si nu apuci sa si accelerezi suficient. Nu se intampla insa decat daca ai tendinta sa NU accelerezi la plecarile de pe loc sperand sa-l "pacalesti" doar din ambreiaj. O alta problema ar fi cu mersul incet, cu treapta a I-a la relanti (1400-1500 rot/min) motorul nu merge rotund (smuceste usor, se balbaie, etc) si daca nu ai ce face trebuie sa te joci din ambreiaj pana iesi din situatia aia.....
  3. a plecat unu' cu un 990 Adv 2008 de la Arc spre Casa Presei Libere si dai nene pe o roata pana s-a pierdut in zare........intrebarea mea este: cum a ridicat motorul, doar din acceleratie sau a lucrat si din ambreiaj?
  4. Eu cred ca il luam la 3 pazeste pe politistul care m-a suna....... sa minta asa cu nerusinare (vino sa-ti dau permisul) !!! Despre ce hotarare de guvern este vorba?....ceva detalii? Cred ca este solutia lor la supraglomeratia de pe strazi, retin permise si nu mai elibereaza dovezi k sa fim mai putini. Sa fiu in locul tau m-as duce saptamanal la Udriste, as depune cereri catre comandant prin care as solicita un raspuns scris cu privire la stadiul dosarului (trebuie sa primesti raspuns, ii obliga legea). Si faci asta pana se rezolva.....
  5. Da, pompa de benzina este chiar in interiorul rezervorului......
  6. Vin ele si comentariile, stai linistit. Nu prea are timp lumea......poate in week-end
  7. Nu pot sa vin cu moto, o sa merg cu masina duminica pana la mare (o sa fac niste scufundari) si ma intorc seara. Incercam altadata sa mergem undeva impreuna....sorry
  8. Felicitari, cred k a fost cel putin ingrozitoare asteptarea.......
  9. toti vrem pozele..... eventual pe un CD/DVD/memory stick, etc eu propun sa aranjam o intalnire intr-o seara la "La Apashu" sa vina cineva cu laptopul cu pozele si noi sa venim cu memoriile sa putem copia fiecare
  10. Pe la ce ora vrei sa pleci in seara asta?....poate plecam impreuna......
  11. Vin si eu. Mai iau cortul cu mine sau este "obligatoriu" cazarea la casute/pensiuni?
  12. Mr_Bert

    Dragii Mei

    Cred ca eu sunt asta (am tricou si casca tot portocalii !).... Motivul pentru care fac asta? Este foarte simlu, vreau sa imbatranesc alaturi de familia mea (si calare pe moto bineinteles) ........ Ca idee daca alerg, crosetez, depasesc, slalom, etc........nu castig mai mult de 8-10 minute la un drum pana la serviciu. Asa ca, sincer nu vad de ce m-as grabi.
  13. O sa incerc sa ajung si eu...... nu am mai venit la intalniri de anu' trecut din toamna!
  14. Salutare tuturor, De astazi (chiar acum l-am ridicat de la dealer) sunt si eu fericitul posesor al unui KTM 990 Adv. 2008 cu ABS. Prima impresie......sunt SUPER incantat nenica !!!
  15. Ce ghinion mai frate.......si eu am avut acum 2 ani un accident fix in acelasi loc si cu exact acelasi scenariu. In cazul meu masina a intors catre Vacaresti insa eu am am avut "norocul" ca a intrat masina in mine din lateral si nu in fata mea, asa cum s-a intamplat acum. Eu eram pe banda a III, nu aveam nici macar 60km/h, era intr-o samabata pe la ora 10 dimineata si masina a intors direct din parcare (de pe partea dreapta a drumului si fara sa se asigure). Multa sanatate motociclistului. PS: Si acum, de cate ori trec pe acolo (cu moto sau cu masina) am o strangere de inima !
  16. Mr_Bert

    Accident Usor

    Alex, suna la Fondul de Protectie al Victimelor Strazii! O sa-ti raspunda o d-ra draguta si o sa-ti explice despre ce e vorba si ce ai de facut. Oricum o sa platesti si tu 100-150 EUR insa o sa primesti bani pt reparatii. Daca vrei detalii suna-ma k ai numarul meu.
  17. eu zic k oricare dintre noi ar fi fost in situatia aia ar fi "tras putin dreapta" pentru a evita o eventuala lovitura frontala. Timpitu' care venea de pe contrasens cu conserva incepuse manevra de virare la stinga fara nici un dubiu.
  18. 21 de fracturi?.....au avut ceva de lucru la mana aia..... Sanatate multa
  19. te doare bila...... "Bietul sofer", a facut si el stinga fara sa se asigure si in loc sa nenoroceasca un motociclist (cum se intimpla de obicei) s-a trezit si cu o casca in gura....curat ghinion dom'le !
  20. Motociclistul trebuie sa raspunda pentru fapta lui! Indiferent daca a fost sau nu vinovat de producerea accidentului, acum trebuie sa platesca penrtu faptul ca a fugit de la fata locului. Este pacat ca s-a intimplat asa, asta ne mai lipsea..... sa fim considerati lasi si fara discernamant
  21. Vin si eu, sper doar sa ajung la timp.....trebuie sa plec de la serviciu inainte de terminarea programului normal de lucru. Ideea memoriului este de apreciat. Personal cred ca in situatia in care il vor lua in considerare se va deschide un dialog prin care se vor discuta aceste aspecte si ca urmare ar exista posibilitatea introducerii unor articole suplimentare in codul rutier, care sa ajute practic motociclismul din Romania.
  22. ..... in caz de forta majora: Atunci cind esti lovit de cineva care nu are asigurare sau esti lovit de un autor care ramine necunoscut, te adresezi si vei fi despagubit de catre "Fondul de protecție a victimelor străzii" : http://www.baar.ro/fpvs/fpvs_prezentare.htm . Citeste despre ce este vorba......oricum sa stii ca vei plati si tu ceva de genul 150 EUR..... Parerea mea este ca orice greseala de genul asta nu trebuie iertata, asa cum au spus si altii....poate data viitoare omoara pe unu' conducind asa fara carnet. Sanatate multa.
  23. O sa incerc sa ajug si eu ....da' pe la 18.15-18.30 (nu pot ajunge mai devreme)
  24. Salut. Robert. O parte dintre voi ma stiti deja (am venit cam la fiecare intilnire la Mac). In orice caz: YM: robert_marinescu_ro (apar offline dar trimiteti mesaj si va raspund cind pot) Tel: 0722872883 si 0788691626 Poza la profile. Sa nu uit.... eu plec maine (vineri 22.06'07) pe la ora 19.00-19.30 la Brasov la intrunirea moto. Cine vrea si poate sa vina, sa ma caute pentru detalii. Daca nu, ne vedem pe acolo (vorbim la telefon) eu o sa dorm la cort cu sotia si stau pina duminica.
×
×
  • Creează nouă...