IceLord Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 si 2 filmulete: pepe urcind pe scara si plecarea de la Palma.. felicitari pentru organizare, domnilor!! avind in vedere ca in Iasi nu s'a organizat anul asta, cred ca avem ce invata de la voi!! Ahoi! Ai fost acolo si nu ai zis nimic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 O intrunire de nota 10, bravo organizatorilor...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 O intrunire de nota 10, bravo organizatorilor...! Chiar asa, mai ales vineri seara cand am facut plinu la cazan pana la ora 04 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 salutare, lordule..am fost, dar cu masina, ca sunt in refacere.. ...dar la kronstadt sper sa vin cu motorul...vorbim acolo.. Ahoi!Ai fost acolo si nu ai zis nimic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 salutare, lordule..am fost, dar cu masina, ca sunt in refacere.. ...dar la kronstadt sper sa vin cu motorul...vorbim acolo.. Din pacate nu merg acolo, bugetul e cam restrans!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Poze AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Poze AICI Super tari pozele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Baietii cu steagul, care au ales sa circule cu partea cauciucata a motocicletei in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate