vic_le_vic Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Salutare tuturor, Eu am avut o Daytona 675 2007, acum am un Sprint ST 1050 2008 si mai am un 3TA din 1952...ma gandeam ca ar fi ok sa iesim la o plimbare impreuna cei care avem Triumph din Bucuresti...locul si ora intalnirii le stabilim de comun acord in functie de programul celor care participa....waiting for replies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIII Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Salutare tuturor, Eu am avut o Daytona 675 2007, acum am un Sprint ST 1050 2008 si mai am un 3TA din 1952...ma gandeam ca ar fi ok sa iesim la o plimbare impreuna cei care avem Triumph din Bucuresti...locul si ora intalnirii le stabilim de comun acord in functie de programul celor care participa....waiting for replies Salut, rocket iii 2005. ready for rides! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 cred ca noi 3 suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 cred ca noi 3 suntem Mai stiu eu un baiat c-un sprint din 2003, mai e un domn mai in varsta (parca "bunicul" e porecla) cu un TT de 600. Propun Arcul ca pct de reper data VINERI sau JOI ora 20:00 ( ca sa fim veniti cu totii de pe la munci) de acord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ia uitati ce triumph se hodineste pe plaiuri fagarasene (era al lui @cuxi, nu stiu daca il mai are acum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 SUPERB...mai era unul prin cj tot din vremea aia...haideti cu intalnirea...maine, poimaine? ia uitati ce triumph se hodineste pe plaiuri fagarasene (era al lui @cuxi, nu stiu daca il mai are acum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Salutare, Sunt posesorul unui Sprint ST 1050 din 2006 - l-am luat din Cluj. Fata mare . I-am facut rodajul printr-un drum la Budapesta si inapoi. Sunt super incantat de el, dar mai am si cateva nebuloase la mijloc , asa ca o sa apelez la voi sa le elucidati . Ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 E ala visiniu cu 300km la bord si cu toate crash pad-urile super motor si la un pret foarte bun...felicitari...ne vedem sa-ti dau manualele Salutare, Sunt posesorul unui Sprint ST 1050 din 2006 - l-am luat din Cluj. Fata mare . I-am facut rodajul printr-un drum la Budapesta si inapoi. Sunt super incantat de el, dar mai am si cateva nebuloase la mijloc , asa ca o sa apelez la voi sa le elucidati . Ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate