Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 ziarele si televiziunile calare pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 s-a ars putin soricul la purcel dar a iesit bestial katy, tarzan@ pacat ca nu ati ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 locul faptei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 ne-am turnat si-n cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 apoi si in gura direct de la sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 bun tare a fost purcelul katy, tarzan@ pacat ca ati plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 fructele au fost la discretie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 ne-am facut si pahare personalizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 Harley Davidson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 prietenii motociclisti din Braila care au fost aproape de noi si carora le multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 cam atat deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 ne-am facut si pahare personalizate 229617[/snapback] la ce folosesc???? la cat mai multzi membri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Felicitari pentru reusita .... frumoase si pozele.... dar.... o intrebare nu vad nici o comunista.... numai vitezane, un chopper..... si in rest ....? parca stiam mai multi pasionati in gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 E adevarat ca sunt mult mai multi pasionati dar din pacate nu am reusit sa-i invitam chiar pe toti si ne cerem scuze public fata de cei ce nu au fost invitati. Au fost si oameni care au venit chiar daca nu fusesera invitati si i-am primit pentru ca usile au fost si sunt deschise pentru toata lumea. Referitor la cei cu "comuniste", nu stiu din ce motiv au venit fie fara motoare fie n-au venit deloc. Poate probabil din cauza ca in ziua aia a plouat torential pana la ora la care trebuia sa ne intalnim cu motoarele dupa care ploaia s-a oprit dar deja ne incurcase programul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obi Sun Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Felicitari baitilor din Galati! A fost o petrecere reusita cu toate ingredientele ! Multumim de invitatie si vom fi alaturi de cite ori e nevoie. La mai multe intilniri si la mai mari ! Semnez in numele brailenilor. Obi p.s.Atit in numele celor prezenti cit si a celor care au vrut sa vina si din motive meteo sau altele de cit astea , nu au putut ajunge. p.p.s. Toni , nici-o poza cu cadoul de la noi , transformat adhoc in "obiect de cult" ce se va folosi la "botezul" noilor membri !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Felicitari baitilor din Galati!A fost o petrecere reusita cu toate ingredientele ! Multumim de invitatie si vom fi alaturi de cite ori e nevoie. La mai multe intilniri si la mai mari ! Semnez in numele brailenilor. Obi p.s.Atit in numele celor prezenti cit si a celor care au vrut sa vina si din motive meteo sau altele de cit astea , nu au putut ajunge. p.p.s. Toni , nici-o poza cu cadoul de la noi , transformat adhoc in "obiect de cult" ce se va folosi la "botezul" noilor membri !? 230686[/snapback] Care mi-esti Obi San-ule? Ca nu te stiu!!! In ceea ce priveste "Icoana" de la voi... cred ca Toni a pus-o bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obi Sun Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Poate recunosti asta . E a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 29, 2005 Autor Share Postat August 29, 2005 Felicitari baitilor din Galati!A fost o petrecere reusita cu toate ingredientele ! Multumim de invitatie si vom fi alaturi de cite ori e nevoie. La mai multe intilniri si la mai mari ! Semnez in numele brailenilor. Obi p.s.Atit in numele celor prezenti cit si a celor care au vrut sa vina si din motive meteo sau altele de cit astea , nu au putut ajunge. p.p.s. Toni , nici-o poza cu cadoul de la noi , transformat adhoc in "obiect de cult" ce se va folosi la "botezul" noilor membri !? 230686[/snapback] am cateva poze cu cadoul de la voi dar nu pot sa le postez aici ca sunt indecente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Poate recunosti asta . E a mea. 231099[/snapback] MOTORUL IL STIU!!! Dar nu stiu proprietarul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 MOTOBRANDE sa ma inviti si pe mine pe la voi pe la Dunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 MOTOBRANDE sa ma inviti si pe mine pe la voi pe la Dunare 236320[/snapback] Nu de invitatie ai tu nevoie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Nu de invitatie ai tu nevoie.... 236351[/snapback] Dar de ce ,daca nu sunt prea indiscreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Dar de ce ,daca nu sunt prea indiscreta? 236353[/snapback] Eiiii, las' ca afli tu!!!! Doar esti descurcareatza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Eiiii, las' ca afli tu!!!!Doar esti descurcareatza!!! 236355[/snapback] Sunt in ceata rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Sunt in ceata rau de tot 236357[/snapback] Si marmota..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate