PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 Mai draga, mai!! Ne-am cam aprins!! Acum spune-mi sincer, folosesti si benzina cu cifra octanica mai mare ..?! Nu are sens sa iti raspund la injuriile de mai sus, in fata calculatorului am niste texte de iti voi speria toata familia, neamul si viitori copii, nepoti(sper sa nu faci acest pas) Dar daca nu te afli printre cei de sus sa stii ca te-am retrogradat!!! Cu urmatoarea punga de seminte fac eu cinste!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Lakioiu asta care a dat-o in zeci de mii euro si probabil azi nu a mancat nimic pana la ora asta, mie mi se pare ca e un bota wanna be )) Boss fa si tu un filmulet cu B kingu sa-l vedem si noi "dar vaiiii al cui o fi acest B king de 30 mii" Dar vai de ce in loc sa-ti taie doctoru gitul ti-a taiat buricul te-n gura si pe tine de flamind .....tuz familia matii si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) Lakioiu asta care a dat-o in zeci de mii euro si probabil azi nu a mancat nimic pana la ora asta, mie mi se pare ca e un bota wanna be )) Boss fa si tu un filmulet cu B kingu sa-l vedem si noi "dar vaiiii al cui o fi acest B king de 30 mii" Ai intrat pe cont propriu !!! La urmatorul fault iti da cartonas rosu!! La naiba.... ti-a dat din prima cartonas rosu!!! L-ai lovit la coitze!! Editat Octombrie 2, 2011 de PingyXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 mah ...ale tale vreau sa le vad ...talonul sa-vad la toate care e a ta de fapt saracule? Si da eu sumt al ....mata era linga mine dar a insistat sa nu se vada in poze:)))) ai putea sa-mi spui TATA:)) momentan primele 2 si ultima..prima data fa tu ce ti-am cerut apoi fac poze si eu una langa alta cu talonu' in mana..daca nu incheiem aici discutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Mai draga, mai!! Ne-am cam aprins!! Acum spune-mi sincer, folosesti si benzina cu cifra octanica mai mare ..?! Nu are sens sa iti raspund la injuriile de mai sus, in fata calculatorului am niste texte de iti voi speria toata familia, neamul si viitori copii, nepoti(sper sa nu faci acest pas) Dar daca nu te afli printre cei de sus sa stii ca te-am retrogradat!!! Cu urmatoarea punga de seminte fac eu cinste!! Na hai sa ne injiram mah neandertalule ca vad ca atita stiti cind va intilniti cu unu mai bun decit voi ....de ciuda:)): sa iau in (cuvant urat) bomboanele de pe coliva matii si sa-mi fac bile pe (cuvant urat) din dintii ei de aur dupa care sa te fuck in poponeata cu dintii matii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) momentan primele 2 si ultima..prima data fa tu ce ti-am cerut apoi fac poze si eu una langa alta cu talonu' in mana..daca nu incheiem aici discutia Omu nu a reusit sa puna un link de pe youtube si u ii ceri sa faca poza si sa o urce sus!! Oricum e genial omul!! ITI MULTUMIM CA EXISTI... ACUM POTI SA TE DESFIINTEZI Na hai sa ne injiram mah neandertalule ca vad ca atita stiti cind va intilniti cu unu mai bun decit voi ....de ciuda:)): sa iau in (cuvant urat) bomboanele de pe coliva matii si sa-mi fac bile pe (cuvant urat) din dintii ei de aur dupa care sa te fuck in poponeata cu dintii matii mmmbine!! Dar la final tot un suzuki o sa ai ... bKing!! Te face sa te simti mai "bazat" acest model? ROG MODERATORII SA NU STEARGA ACESTE DISCUTII.... SUNT PRICELESS Editat Octombrie 2, 2011 de PingyXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) Omu nu a reusit sa puna un link de pe youtube si u ii ceri sa faca poza si sa o urce sus!! Oricum e genial omul!! ITI MULTUMIM CA EXISTI... ACUM POTI SA TE DESFIINTEZI mmmbine!! Dar la final tot un suzuki o sa ai ... bKing!! Te face sa te simti mai "bazat" acest model? ROG MODERATORII SA NU STEARGA ACESTE DISCUTII.... SUNT PRICELESS Propun sa ne intilnim fiecare cu ce are si vedem la urma care are si care nu Omu nu a reusit sa puna un link de pe youtube si u ii ceri sa faca poza si sa o urce sus!! Oricum e genial omul!! ITI MULTUMIM CA EXISTI... ACUM POTI SA TE DESFIINTEZI mmmbine!! Dar la final tot un suzuki o sa ai ... bKing!! Te face sa te simti mai "bazat" acest model? ROG MODERATORII SA NU STEARGA ACESTE DISCUTII.... SUNT PRICELESS Mai bazat ca tine oricind ....e un motor mai bun te invit la o tura ca sa-ti demonstrez ......ne intilnim pe Transalpina daca te tine cureaua ....vorbesc serios Editat Octombrie 2, 2011 de the_mephisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 Propun sa ne intilnim fiecare cu ce are si vedem la urma care are si care nu Nu simt nevoia sa ma compar cu nimeni, sunt fericit cu ce am si nu sunt frustrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Nu simt nevoia sa ma compar cu nimeni, sunt fericit cu ce am si nu sunt frustrat. Pai si eu la fel si de ce ne injuram atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Propun sa ne intilnim fiecare cu ce are si vedem la urma care are si care nu pe aici stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 Pai si eu la fel si de ce ne injuram atunci? Pai tu esti singurul care injura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 pe aici stai? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 Fi atent la ultima stire ... Carlos Checa,noul campion la SBK 2011! Felicitari lui si echipei Ducati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) Pai tu esti singurul care injura!!! Eu am venit aici sa discutam de motoare ....cu cele mai bune intentii ......insa......ati inceput cu misto-uri cu poze cu cocalari si cind am spus ca am 5 motoare ati zis ca ma laud .....ce-i rau in a avea 5 motoare sau in a tuna un motor? eu am vorbit serios am crezut ca vorbesc cu niste profesionisti Fi atent la ultima stire ... Carlos Checa,noul campion la SBK 2011! Felicitari lui si echipei Ducati! Am vazut cursa Este bun ....a meritat Editat Octombrie 2, 2011 de the_mephisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 Eu am venit aici sa discutam de motoare ....cu cele mai bune intentii ......insa...... Am vazut cursa Este bun ....a meritat Si noi tot cu cele mai bune intentii ti-am raspuns!! Vezi.... incetul cu incetul incepi sa apreciezi munca Italienilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Si noi tot cu cele mai bune intentii ti-am raspuns!! Vezi.... incetul cu incetul incepi sa apreciezi munca Italienilor!! N-am subapreciat niciodata mv-ul ......il respect ....este frumos iar eu doar am comparat mv-ul cu ce am eu si japonezele in general insa ......fiecare venind cu cite un fitil........s-a degenerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) wow ce schimbare de temperament..ti-ai luat medicamentele? lasa-l ca asa incet incet o sa zica ca de fapt el vroia de mic copil mv Editat Octombrie 2, 2011 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 pe aici stai? Acu ca stii unde stau de ce nu ma onorezi cu o vizita? ...asa ca intre motoristi ca sa nu mai zici ca ma laud ) wow ce schimbare de temperament..ti-ai luat medicamentele? Acu daca te injur zic astia ca is al dracu nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 Acu daca te injur zic astia ca is al dracu nu? Al dracu am stiut ca esti dupa nume, confirmarea a venit cand ai inceput sa ne povestesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Al dracu am stiut ca esti dupa nume, confirmarea a venit cand ai inceput sa ne povestesti )) is sef la cazan acolo jos sper sa nu-mi aduc aminte de pozele cu cocalari cind treceti pe la mine:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Acu ca stii unde stau de ce nu ma onorezi cu o vizita? ...asa ca intre motoristi ca sa nu mai zici ca ma laud ) Acu daca te injur zic astia ca is al dracu nu? gata??nu-si mai fac nici astea treaba...consulta medicul din nou sau incerca testul asta sa te vizitez?anunta-ma cand ai suspensiile alea de 15K si vin sa iti dau in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 )) is sef la cazan acolo jos sper sa nu-mi aduc aminte de pozele cu cocalari cind treceti pe la mine:))) Daca ne intampini cu bKing-ul la poarta le scot din ghiozdan .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Daca ne intampini cu bKing-ul la poarta le scot din ghiozdan .... imi iau si io o mv ......ca e rosie si da bine-n peisaj:)) gata??nu-si mai fac nici astea treaba...consulta medicul din nou sau incerca testul asta sa te vizitez?anunta-ma cand ai suspensiile alea de 15K si vin sa iti dau in cap daca treaba merge bine.....la primavara le am si alea le luam acum insa peste o luna naste nevasta-mia si a zis ca daca raminem fara bani o sa-mi bage telescoapele-n poponeata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 imi iau si io o mv ......ca e rosie si da bine-n peisaj:)) O mvAgusta da intotdeauna bine in peisaj daca treaba merge bine.....la primavara le am si alea le luam acum insa peste o luna naste nevasta-mia si a zis ca daca raminem fara bani o sa-mi bage telescoapele-n poponeata:)) Pai cine te-a pus sa iti iei nevasta ..?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 imi iau si io o mv ......ca e rosie si da bine-n peisaj:)) O mvAgusta da intotdeauna bine in peisaj daca treaba merge bine.....la primavara le am si alea le luam acum insa peste o luna naste nevasta-mia si a zis ca daca raminem fara bani o sa-mi bage telescoapele-n poponeata:)) Pai cine te-a pus sa iti iei nevasta ..?! Nu mai imi da foc ca numa eu stiu cum o pacalesc cind cumpar ceve pt. motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate