Sari la conținut

the_mephisto

Membru
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling

the_mephisto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Is curios cit scoate la roata .........sper sa nu fie si asta ceva neam de ducati panigale (195 - 158 la roata........cam cit cbr 1000rr cu 178 de cai)
  2. Fata.........de motoare poti sa nu te lasi ......da lasa dracu drojditu ...sau cel putin nu mai trece cu Hayabusa pe sub prun ,ca mirosul de comina poate fi fatal!!
  3. Nu-i vorba ca mi-e frica sa-mi las datele pt. ca am de gind sa fac nustiu ce...........treaba e ca suna a ingradire a libertatii , a spiritului de motociclist LIBER (FREE BIKERS) . Eu vin sa ma simt bine, sa ma intilnesc cu prietenii mei si sa vad motociclete ......si pt. activitatile astea nu trebuie sa fiu monitorizat . Pt. cei care fac probleme sunt o gramada de solutii mult mai eficiente ..........si oricum daca se ia cineva la bataie in 5 minute stie toata lumea cine a fost .Am fost si in alte tari la intruniri ......tari in care romanii nu sunt bine vazuti si nu mi-a cerut nimeni nici macar numele. De 3 ani vin la voi si va spun sincer ca de departe mi-a placut cel mai mult ......si o sa vin si anul acesta ......dar in cel mai fericit caz va spun doar cum ma cheama:))
  4. Mah n-am treaba cu regulile.......unele sunt necesare si foarte bune .....da sa va las datele din buletin? O inviat Ceausescu si nu stiu? Ce-i asta mah? Cui tre sa dati raportul? .........probabil o sa ne dati si bere fara alchool , niste mici din soia si pe la 8 seara o sa luati curentul in urmatorii ani ........e ridicol fratilor , .........Nu stiu ce rezolvati sau ce urmariti cu asta in afara de sa va distrati voi de voi in scurt timp cu faze de astea .PT. nerespectarea regulilor sau orice eveniment neplacut , criminal, .....etc EXISTA POLITIE CARE E PLATITA SA PASTREZE ORDINEA PUBLICA .
  5. Am si eu un 1000f dual de care nu o sa ma despart niciodata
  6. Stiu.......da am eu una stock in caz de ceva Blasfemie nu? nu se poate ........bmw-ul.......vai ))))))))
  7. http://youtu.be/pAZtEyKRoMc Thought the s1000rr would have left it for dust, seems like the torque of the busa made the difference
  8. Mah poola..... la ceilalti fraieri care n-au loc de mine nu stiu de ce aveti impresia ca eu trebuie sa fiu de acord cu voi ? eu am alta parere ,si tot dreptul sa mi-o spun .....nu ma poate obliga nimeni sa am aceeasi parere ca voi ....si voi nu trebuie sa ma injurati imediat ca niste prosti ce sunteti ....putem discuta amical .......cum a facut-o HD . Si daca sobolanu nu incepea luaia-s nasterea-n poola nu ne injuram ....asa ca nu-l mai lingeti in poponeata ,ci footetil in gura ca el a inceput . si tu + cocalar na amice,nu ai adus nimic bun,nou,folositor pe acest topic....ce cauti aici? nu am sa tolerez limbajul de genul celui de mai sus! Black.
×
×
  • Creează nouă...