bogdiV Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Salut tuturor!! Am deschis acest topic pentru a cere parerea celor in cunostinta de cauza fiindca sunt indecis in achizitionarea unei motociclete. Asa sta treaba: Am gasit la un anume domn de vanzare un ES 175 din 62 cu urmatoarele caracteristici remarcabile:100% original, vopseaua, jentile din duraluminiu, motor NEDESFACUT DIN FABRICA, nici macar segmentat, dupa cum am zis, original, in stare de functionare excelenta, am probat-o si merge perfect, schimba vitezele cu mare usurinta, nu are probleme de nici o culoare. A, si are si actele in regula, pe proprietar. O singura problema, pretul este MARE:20 de batrane fix. Eu am mai avut un ES de 2.5 care a fost batut tare de fostul proprietar, dar se mai taraia cat de cat cand l-am vandut. Ce vreau sa stiu este parerea voastra daca ar merita sa achizitionez o astfel de motocicleta la banii la care as putea lua un ETZ in stare nu foarte buna? Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 daca si motorul e nedesfacut, s-ar merita. la banii astia iei un ETZ cu care s-a mers mult timp, ceea ce inseamna ca e uzat. Si oricat ar fi de priceput ar fi cel care se baga in el, tot nu-l mai poate face cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 asa m-am gandit si eu, asa ca daca nu apare nimic interesant n ziarul local de sapt. asta mergem si punem banu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Cati km are ai idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Nu am putut sa imi dau seama ca bordul nu avea kilomeraj, dar piesele de cauciuc erau in stare buna, manerele de asemenea, luciul metalic era aproape perfect pe toba, telescoape si far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Inseamna ca o fi un mosuletz care a tinut-o ca pe copilashu' lui si a bibilit-o in fiecare zi... daca e asa eu zic ca merita din plin, ala e scula de motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Asa cred si eu..Maine daca ii vreme frumoasa scoatem banii din casa si ii predam la proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 Gata, l-am cumparat. Am dat o groaza de bani pe el, dar eu zic ca s-a meritat. Azi am dat cateva ture cu el si am inceput de facut actele ca asa e frumos. Pozele vin in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Si... cum merge? Detalii pls.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 merge de rupe, sunetul specific MZ, silentios dar puternic, demareaza bine, schimba vitezele ca unsa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 alte impresii dupa ce o mai testez ca maine trebe sa iau VT-ul si dupa aia sunt in completa legalitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate