Reverse Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 (editat) Salut asta e motorul meu yamaha tzr 50 2004 sunt super multumit ,am avut de ales intre tzr,rs50,si "pejo" xr6 ...parerea mea ca am ales bine.am vrut strict de 50 ca sa nu-mi rup gatul din prima,incet incet o sa creasca cilindreea dupa ce mai capat experienta. bafta si asflat uscat P.S. mai exista cineva cu tzr in Bucuresti?asa ptr un schimb de impresii ca eu am prieteni numai cu rs`uri si mito nici unu cu tzr Editat Iulie 31, 2005 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 pai io zic ca puteai sa iei linistit ceva de 125, cu putina atentie nuti rup gata nici cu ala, da noah, de asta sar putea sa te plictisesty repede totusi cat ai dat pe ea??? bafta multa si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 31, 2005 Autor Share Postat Iulie 31, 2005 pai io zic ca puteai sa iei linistit ceva de 125, cu putina atentie nuti rup gata nici cu ala, da noah, de asta sar putea sa te plictisesty repedetotusi cat ai dat pe ea??? bafta multa si asfalt uscat 213244[/snapback] pey da ,daca exista modelul asta de 125 as fi luat dar din pacate e doar de 50,cele de 125 nu se mai fabrica de prin 2000 parca. am luato cu 2300 si avea 1900 km facuti,kit nou de putere pe ea +neoane fara nici o zgarietura nimica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 si asa de curiozitate cati CP are, cat ai prins cu ea? mie mi se pare cam mult 2300 E pt un motor de 50 cc, io zic ca mai ieftin putai sati iei un honda nsr125, sau un aprilia AF1, sau rs 125 ceva mai vechi un picuti. da noah, dak u iti permiti si iti place modelu si tat numa bafta la el io sincer abea am adunat 14 mil sami iau un etz si acum adun iar bani sal pun la punct (da totusi oricat pun pe ea tat no sa ajunga la 2300, bine ca e si mm mai veche) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.. 213666[/snapback] merci mult,astept sa iau carnetul ca sa ma pot plimba mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate