rodnoc Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pleaca cineva la festivalul medival de la sighisoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pleaca cineva la festivalul medival de la sighisoara ? eu dar din partea astalalta.te salut cu o bere pe acolo daca ne gasim ...desi nu stiu cat o sa stau pe acolo ca sambata tre' sa mai salut niste preteni spre gheorgheni . poate ne onorezi si tu: /index.php?...223724&st=0 .pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serg Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 super. daca nu citeam topicul asta nu stiam ca e week-end-ul viitor. vin si eu. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronintheone Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 (editat) Nu am scarite de pasager si nu "pot" sa merg fara nevasta-mea. Sper din toata inima sa gasesc pana sambata... Apropos. Daca auziti pe cineva ca vinde scarite de 1000 RR dati-mi si mie un privat. Editat Iulie 20, 2008 de ronintheone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rodnoc Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 eu dar din partea astalalta.te salut cu o bere pe acolo daca ne gasim ...desi nu stiu cat o sa stau pe acolo ca sambata tre' sa mai salut niste preteni spre gheorgheni . poate ne onorezi si tu: /index.php?...223724&st=0 .pace! da ar fi fain sa ne vedem sa ne un loc bun de betivanarit. toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Chiar are loc intalnirea ! Organizam o mana de oameni o haiduceasca ! /index.php?showtopic=242550 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate