wallower Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 ooo da....buna idee...mi-ai dat de gandit. pot sa o folosesc pe asta acu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 poza e facuta intr-un superhipermarket...."cora" asa e originalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 si mai cute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 @raven: misto aia cu mana si lumanarea...uite ala e genul de poza care prinde mai bine cu telefonul...pe bune...mi se pare mult mai interesanta asa @ravegsxr: ombre, da tu vrei sa faci lucruri mari cu bani putini? vezi ca stabilizare reala nu prea gasesti nici la slr-uri practic...stabilizarea o face obiectivul de exemplu la unele...normal ca stabilizator are si o sapuniera, dar daor uneori, depinde de setari...dar daca ajungi meserias te poti juca cu timpii si diafragma sa ai un avantaj contra mainii tremurande de la bautura daca iti iei aparat, trec sa il vad ca mi-e dor sa tin si eu o jucarie digitala mai de doamne-ajuta in mana apropo...l-ai prins super marfa pe tipul ala in poza cu funia...daca ii dadeai sa faci portret cred ca iesea super interesant nu ma huiduiti, eu am boala pe portrete, desi nu am facut prea multe ca nu port aparatu mereu la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 (editat) Ce ma sfatuiti sa cumpar? Pot sa scap fara a lua un SLR? Panasonic Lumix DMC-FZ50 mi se pare cel mai bun bridge la ora actuala - imagini de calitate excelenta, zoom 12x, stabilizare.. Editat Ianuarie 31, 2007 de Wan Ted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Panasonic Lumix DMC-FZ50 mi se pare cel mai bun bridge la ora actuala - imagini de calitate excelenta, zoom 12x, stabilizare.. hehe...si leica lens imi place si mie jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 ... mufa pt declansator extern (am gasit tzâspe mii de scheme DIY pe net pt declansator care sa simuleze timelapse). Mi-am facut si eu declansator (intr-o cutie de film veche) si merge perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Mi-am facut si eu declansator (intr-o cutie de film veche) si merge perfect Pai fa opoza cu el desfacut te rog.Spune-mi ce imi trebuie sa-mi fac si eu un declansator.Cutii de filme am o gramada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Pai fa opoza cu el desfacut te rog.Spune-mi ce imi trebuie sa-mi fac si eu un declansator.Cutii de filme am o gramada . Nu mai pot sa-l desfac, pentru ca l-am lipit, sa fie mai solid Nu stiu cum e la Canon, (probabil e la fel), dar la al meu declansatorul se conecteaza cu un jack stereo de 2.5 mm (ca ala de casti, dar mai subtire). Daca faci contact intre masa si 'inel', declansezi focalizarea (ca si cand apesi butonul aparatului pana la jumate). Contact intre masa si 'varf' - declansezi obturatorul. Deci ai nevoie de un jack stereo de 2.5mm, cablu stereo (cu 2 fire +masa), si doua 'push-buttons' (de preferat ca cele din poza, mai usor de fixat decat ce am folosit eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 ...uitete aici pentru EOS33. cu cablu, sau asta fara cablu, cu IR. mda si cum cumpar de pe e-BAY?? ca nu pot si nu ma bag oricum.Asa puteam sa caut si gaseam pe gugal. deci un jack de 2.5 mm adica din ala mic mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Confirm, e acelasi sistem si la Canon. Deci jack mic mic, doua butoane, unul il lipesti intre masa si inel, celalalt intre masa si varf. Ai putea folosi si o telecomanda IR universala programabila, dar trebuie sa cauti codurile bune (prin incercari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 (editat) cateva poze facute azi, dupa ce am imprumutat un aparat foto. marul e favoritul meu Editat Ianuarie 31, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 la prima poza, am incercat sa scot copacii...dar nu aveam nici un unghi bun am recunoscut si eu greseala asta... lacatul...hmmm nu aveam mari sperante cu el... marul...da era un plan dar nu puteam sa il iau intreg pt ca il tineam eu in mana...in dreptu frigiderului ...intradevar era mai bine ca marul sa fie mai intreg, ar fi fost mai proportional. scarile...mi-a placut jocul cu acele unghiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Canon PowerShot A520 e cel mai prost aparat pt macro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 da am...upsss nu prea regasesc decat rabdare ms oricum. da intradevar la cel analog o sa fie mai greu, dar invat eu....nu m-am descurajat eu la toate criticile da'poi la un asemenea gest! ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 daca vrei sa incepi in fotografie ia ti un digital fie el si point and shoot.asta pentru ca inveti foarte repede din greseli si te poti perfectiona pe cand la film trebuie sa astepti pana se developeaza si te costa destul de mult ca sa iti intrii in mana.vorbesc de developare si costul filmului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 (editat) hmmm...nu ca ar fi prima data knd o spun...dar....bani de aparat digital destul de bun am....numai ca eu ii strang banut cu banut ca sa imi cumpar motor... am vrut sa ma imprumut de la parinti cu niste bani pt aparat foto, cu conditia ca le dau banii inapoi...mama m-a intrebat pt ce...si i-am spus k pt aparat foto, i-am explicat...raspunsul a fost: pt asa ceva nu am bani...(iar dupa cateva zile s-a dus sa cumpere fotolii si sa bage bani in masina...) poate dupa ce imi iau motor (caci nu renunt in veci), o sa incerc sa imi iau si aparat digital... pana atunci ma multumesc cu ce am...invat intre timp cum pot. pt mine e mai important visul motorului...am in sange asta...si momentan e pe primul loc... Editat Februarie 1, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 da este adevarat... la mine e o pasiune din tata in fiu...pana s-a ajuns la mine si a devenit: din tata in fica deci cu pozele...sunt doar o preocupare in plus...nu fumez, dar fac poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate