gabic 72 Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 D3100/55-200VR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Lacul Siriu surprins cu Pentax K-30+DA 18-55 WR (55mm, F/11, 1/80s, ISO 100): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Chiroiu 4?! (seamna mult, dar putin probabil din cauza locatiei tale) Eu as mai umbla la albastru pentru a-l face s-au mai artificial, sau mai real. Ciric, Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Nu prea ti-a iesit. Trebuie sa fixezi aparatul, fie pe trepied, fie pe orice suport gasesti la indemana, sa tragi la sensibilitate de baza sau un pic mai mare (scapi de zgomot) si sa te joci cu balansul de alb pana iti ies culorile pe care le doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian X Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 face off (Canon 5D + 24mm 1.4L II) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 In tema cu " nuantele " de mai sus : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) Si un fluture colibri - Editat Iunie 17, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 ce recomanzi sau ce ti-ar fi placut.... cred ca e cea mai reusita poza a mea (peisaj) a fost facuta instantaneu iar lipsa trepiedului isi spune cuvantul. aseara cred ca am "bobinat" vreo 350cadre pana am reusit nimerit cateva bune. Nu e o formula care sa se aplice universal pentru ca o fotografie sa fie placuta. Tine insa de teoria compozitiei. Am incercat sa ma joc putin cu fotografia ta sa vad cum as incadra-o eu, insa mi-am dat seama ca ceea ce fac e canibalism. Numai tu stii ce ai vrut sa fotografiezi, din cauza asta doar tu poti sa ii gasesti compozitia potrivita. Cineva te trimitea la regula treimilor, insa sunt mult mai multe reguli de compozitie din care sa te inspiri pentru a gasi ceea ce vrei sa fotografiezi. Pana la urma, fara teorie nici practica nu iese face off (Canon 5D + 24mm 1.4L II) prima - don't like ultima - like Si un fluture colibri - DSC_3389.JPG LIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 chestia a fost ca am tras cat mai multe cadre. asta a cazul cel mai bine. nu am intervenit asupraei in photoshop. probabil cadaca o faceam sau daca as face-o, ar iesi si acea " incadrare" oricum, sunt multumit de ce-a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 nu stiu cita lume stie de slideshow-ul de pe pagina de start de la ADVrider. printre cele mai faine poze pe care le-am vazut vreodata si cit se poate de on-topic: http://www.advrider.com/ te apuca un dor de duca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 pe .... inserat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 DSC_0053.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 nu stiu cita lume stie de slideshow-ul de pe pagina de start de la ADVrider. printre cele mai faine poze pe care le-am vazut vreodata si cit se poate de on-topic: http://www.advrider.com/ te apuca un dor de duca... Gasesti si pe-aici destule, numai ca trebuie sa sapi mai adanc in sectiunea dedicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) De pe valea Arpasului: Pentax K-30+DA 18-55 WR (31mm, F/8, 1/30s, ISO 100): Pentax K-30+DA 18-55 WR (55mm, F/11, 1/640s, ISO 100): Editat Iunie 18, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Cea cu apusul..frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Mi-au spus prietenii ca norii seamana cu un cap de crocodil cu soarele-n ochi si i-am crezut. Desi nu pare, cele doua poze sunt facute la cateva minute una dupa cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 apusul de aseara, printre crengile unor brazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) Aprilia RSV pe unde nu a calcat vreodata vreo vitezana (Canon 5D + Yashica ML 50mm 1.7) Un apus (Canon 5D + Tair 300mm f4.5) O luna si un avion (Canon 5D + Tair 300mm f4.5) Editat Iunie 18, 2013 de Adrian X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Inserat, padure, pustiu, 2 casti, ce faceai acolo Adriane? Marfa pozele, te pricepi si ai ochi pt. asa ceva, nu ca altii, nu dau nume - care au un 'aparat' si se cred zei... PS: Ce patisi, am citit pe aici mai demult ca erai cu mana in gips? Sanatate omu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Inserat, padure, pustiu, 2 casti, ce faceai acolo Adriane? Marfa pozele, te pricepi si ai ochi pt. asa ceva, nu ca altii, nu dau nume - care au un 'aparat' si se cred zei... PS: Ce patisi, am citit pe aici mai demult ca erai cu mana in gips? Sanatate omu! Mersi frumos :* Picioru', nu mana a fost in ghips. Acu totu' e ok (sau in drum spre ok ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Naspa, am vazut ca motoreta e 100% sanatoasa macar Eu acum vreo 9 ani cred, mi-am bulit glezna la baschet si nici acum nu am mobilitatea 100% ca inainte in stangul, motiv pt. care era sa nici nu ma apuc de motociclit, insa nebunia trimufa! Hai sa fim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 D3100+135mm F2.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) D3100+135mm F2.8 banuiesc ca-i o motoreta "superintretinuta"... fara oglinzi, semnalizari puse doar ca sa fie, numar indreptat pentru pozat, anvelope...mai mult lipsa. fotografiile? ok-ish...nimic Editat Iunie 18, 2013 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Da, si are 24000km reali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 anvelope...mai mult lipsa. alea-s furate de la muzeul de istorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate