Crazy-devil Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Daca poti, detaliază. Prima e ferma unde lucrez. (una din clădiri) Restu sunt de la o deschidere, unde au avut si un elicopter pentru plimbat. Nu mai avea combustibil, ca as fi facut cateva de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Pai, pentru inceput, la aia cu ferma... ce-i asa deosebit la ea? Mie nu-mi atrage atentia cu nimic. Citeste un pic cu regula treimilor de AICI si apoi aprofundeaza subiectul asta. Pentru inceput o sa te ajute mult la incadrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 300/4.5 iso 1 exp 2min 30 putina lumina naturala + 2 lampi puternice(da' una cu led, deci fix curu UV) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Vine vara, bine-mi pare. vin si eu cu cateva poze de weekend. astept critici, pareri, opinii si recomandari. Nikon D310 + Nikon 55-200mm VR Imi plac luminile si subiectul (subiectele) din ultima poza (cu elicopterul pe pamant) insa compozitia nu e pe placul meu. 300/4.5 iso 1 exp 2min 30 putina lumina naturala + 2 lampi puternice(da' una cu led, deci fix curu UV) Imi place pentru ca are acel miros de surreal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Vine vara, bine-mi pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Vine vara, bine-mi pare. Imi plac luminile si subiectul (subiectele) din ultima poza (cu elicopterul pe pamant) insa compozitia nu e pe placul meu. ce recomanzi sau ce ti-ar fi placut.... cred ca e cea mai reusita poza a mea (peisaj) a fost facuta instantaneu iar lipsa trepiedului isi spune cuvantul. aseara cred ca am "bobinat" vreo 350cadre pana am reusit nimerit cateva bune. frumoooos ce-ai pozat tu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 nebunieeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 DSC_0053.jpg Chiroiu 4?! (seamna mult, dar putin probabil din cauza locatiei tale) Eu as mai umbla la albastru pentru a-l face s-au mai artificial, sau mai real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 D3100/55-200VR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Lacul Siriu surprins cu Pentax K-30+DA 18-55 WR (55mm, F/11, 1/80s, ISO 100): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Chiroiu 4?! (seamna mult, dar putin probabil din cauza locatiei tale) Eu as mai umbla la albastru pentru a-l face s-au mai artificial, sau mai real. Ciric, Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Nu prea ti-a iesit. Trebuie sa fixezi aparatul, fie pe trepied, fie pe orice suport gasesti la indemana, sa tragi la sensibilitate de baza sau un pic mai mare (scapi de zgomot) si sa te joci cu balansul de alb pana iti ies culorile pe care le doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian X Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 face off (Canon 5D + 24mm 1.4L II) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 In tema cu " nuantele " de mai sus : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) Si un fluture colibri - Editat Iunie 17, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 ce recomanzi sau ce ti-ar fi placut.... cred ca e cea mai reusita poza a mea (peisaj) a fost facuta instantaneu iar lipsa trepiedului isi spune cuvantul. aseara cred ca am "bobinat" vreo 350cadre pana am reusit nimerit cateva bune. Nu e o formula care sa se aplice universal pentru ca o fotografie sa fie placuta. Tine insa de teoria compozitiei. Am incercat sa ma joc putin cu fotografia ta sa vad cum as incadra-o eu, insa mi-am dat seama ca ceea ce fac e canibalism. Numai tu stii ce ai vrut sa fotografiezi, din cauza asta doar tu poti sa ii gasesti compozitia potrivita. Cineva te trimitea la regula treimilor, insa sunt mult mai multe reguli de compozitie din care sa te inspiri pentru a gasi ceea ce vrei sa fotografiezi. Pana la urma, fara teorie nici practica nu iese face off (Canon 5D + 24mm 1.4L II) prima - don't like ultima - like Si un fluture colibri - DSC_3389.JPG LIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 chestia a fost ca am tras cat mai multe cadre. asta a cazul cel mai bine. nu am intervenit asupraei in photoshop. probabil cadaca o faceam sau daca as face-o, ar iesi si acea " incadrare" oricum, sunt multumit de ce-a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 nu stiu cita lume stie de slideshow-ul de pe pagina de start de la ADVrider. printre cele mai faine poze pe care le-am vazut vreodata si cit se poate de on-topic: http://www.advrider.com/ te apuca un dor de duca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 pe .... inserat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 DSC_0053.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 nu stiu cita lume stie de slideshow-ul de pe pagina de start de la ADVrider. printre cele mai faine poze pe care le-am vazut vreodata si cit se poate de on-topic: http://www.advrider.com/ te apuca un dor de duca... Gasesti si pe-aici destule, numai ca trebuie sa sapi mai adanc in sectiunea dedicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) De pe valea Arpasului: Pentax K-30+DA 18-55 WR (31mm, F/8, 1/30s, ISO 100): Pentax K-30+DA 18-55 WR (55mm, F/11, 1/640s, ISO 100): Editat Iunie 18, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Cea cu apusul..frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate