Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Mihai zis si "Lucerna" dupa betie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Un "bavarez"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Caramida zburatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Si ultima in seara asta...dar mai pun si maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 off-topic....La mai multe posturi , "maitre"..... se pare ca ori nu sti a-ti atasa mai multe e-poze, ori sti sa-ti faci reclama" ....felicitari pentru cele 3 pagini pe acest topic si pentru culoarea nick-ului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Problema este ca pozele sunt foarte mari si nu merg puse mai multe. Abia a mers cate una. Oricum eu credeam ca lumea vrea sa vada poze...dar se pare ca daca pun mai multe poze unii ii deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 @ Phoenix stai linistit, pune pozele cum poti, pe mine una nu ma deranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Asta-i trupa din Alba Iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 la odihna dupa trecerea transfagarasanului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 eu cu cele doua iubite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Va urma un set de alte poze... deocamdata atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Am plecat spre Paltinis, sunt vreo 25 de km din Dumbrava Sibiului, drumul e ideal pentru enduro sau enduro-touring: urcare, serpentine, viraje largi, ace de par dar si gropi si portiuni cu asfalt prost/denivelat. In rest, peisajul a fost superb! 213867[/snapback] Drumul de Paltinis chiar a fost supe cu Enduro touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 vrea sa zica SUPERB, sper sa primesc in cursul zilei si pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 A uitat sa spuna Hellryder ca noi la Paltinis am fost cu masina. Ferice de enduristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 A uitat sa spuna Hellryder ca noi la Paltinis am fost cu masina. Ferice de enduristi 215493[/snapback] Nu chiar cu masina... am fost cu Matizul... care e un fel de motocicleta mai mica. Fiind tot verde il alintam cu "Ninja". Oricum, pe ZX9 nu prea era de mers pe drumul ala. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 a fost fain!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 "trupa" din Braila la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Duminica am fost si noi la Paltinis;superb drum (puteau sa-l asfalteze dar asta este) Si un motociclist foarte simpatic cu Moto Guzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Oameni mari si minte p... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 inainte sa cada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate