roxanna Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 O serie de prieteni mi-au spus ca nu s-ar mai tine intalnirea de la Sibiu dar eu nu am observat nici un post care sa anunte anularea intalnirii. Chiar vroiam sa merg acolo si vreau sa stiu cum imi planific timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 RASPUNDETI SI VOI LA FATA ASTA... ce naibilui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 lasa roxanna ca daca nu se mai tine asa cum se aude facem noi una aici in alba ...sau sebes...luam bericica, o chitara , corturile si ne plantam pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vartei76 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 eu am vorbit cu andy la cluj si m-ia spus ca nu se tine anul acesta din cauza locatiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 eu am vorbit cu andy la cluj si m-ia spus ca nu se tine anul acesta din cauza locatiei si atunci in locul intruniri de la sibiu ce se va tine .... unde ..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ziceti ba ceva ca vrem sa venim la sibiu si nu stim nimic.Se tine ori ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) exact!!!! Editat Iulie 21, 2008 de egobrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) NU SE TINE. probabil ca organizatorii nu intra pe forum, dar e clar, NU SE TINE. Editat Iulie 21, 2008 de Titiluka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Se pare ca ramane atunci Brasovul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Deci sigur 100% nu se tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Deci sigur 100% nu se tine? DA! Editat Iulie 22, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Servus! multumesc pentru ca mi-ati stricat taoate planurile aveam si eu de gand sa vin la sibiu cu niste prieteni si acum...............probabil ca o sa mergem la festivalul de la sighisoara, dar nu mai e acelas lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 PLOIESTI nu,Sibiu nu,Brasovul amanat.Praf si pulbere se alege de adunarile moto.Astia suntem noi de fapt romanii...praf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Vorbisem si din Piatra cativa baieti sa facem Sibiul, asa o sa ne multumim cu Sighisoara, care in perioada festivalului nu mai are locuri libere pe o raza de 20 km. Daca stie cineva cazare in zona, dati-mi de stire va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Vorbisem si din Piatra cativa baieti sa facem Sibiul, asa o sa ne multumim cu Sighisoara, care in perioada festivalului nu mai are locuri libere pe o raza de 20 km. Daca stie cineva cazare in zona, dati-mi de stire va rog Puteti incerca la Hotel Marion din Dumbraveni (Categoria: Hoteluri si pensiuni Adresa: Str. Eminescu, nr. 5, Dumbraveni, Sibiu, Tel.: 0269.865.185, 0269.865.185 ), la sub 20 km de Sighisoara. Editat Iulie 22, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate