sacal Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 cat de necesar este un astfel de dispozitiv? nu e un moft, o chestie la moda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Amortizorul de directie e extrem de uttil daca: te ridici pe o roata (cine a re asemenea apucaturi stie ca la aterizare ai cele mai mari sanse sa ti-o furi pt ca in aer pentru a-ti tine echilibrul ai tendinta de a misca ghidonul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Amortizorul de ghidon nu este in nici un caz un moft. El devine obligatoriu atunci cand circuli pe strazile patriei.Amortizorul este mai mult decat necesar atunci cand mergi tare, daca esti o persoana corecta care respecta viteza legala nu ai nevoie.Eu personal il recomand si chiar daca costa ceva o sa vezi in timp ca el face toti banii.Si decat sa-ti faci motorul praf sau sa uzi "pampersul" atunci cand o sa vrei sa bagi mana in gaz mai bine scoti frumusel banutu si-ti achizitionezi o unealt dasta ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Oricum in zilele noastre este bagat pe mai toate supersportivele. Amortizorul de directie are si partile lui negative(rapeste un pic din agilitatea motocicletei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 FOOOOOOOOOOOARTE NECESARE .............PAREREA MEA......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Amortizorul de directie are si partile lui negative(rapeste un pic din agilitatea motocicletei). 226213[/snapback] Cum adica rapeste din agilitatea motocicletei? Adica nu mia este asa manevrabila ca si cand ar fi fara amortizor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Pai, depui alt efort (mai mare) cand impingi ghidonul. Logic, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 mai imi ziceti si mie cum functioneaza aceste amortizoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Pai, in principiu e un amortizor asemanator cu cele montate pentru absorbirea socurilor date de imperfectiunile caii de rulare, montat orizontal pe ghidon, perpendicular pe axa de simetrie a motocicletei. Vezi pozele. Scopul este cresterea stabilitatii la viteza mare si prevenirea tank-slappingului. Instructiuni de montaj: http://sportrider.com/tech/146_9806_hand/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djcry Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 e foarte necesar la modelul meu e electronic nu se vede dar ma-m gasit in situatii cand am zis ca gata m-am dus dar amortizorul si-a facut treaba si am scapat ,practic la viteza mare se intareste iar cand mergi incet se slabeste ca sa nu-ti obosesca mainile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Mie mi-a salvat funduletul pe autostrada, noaptea cand am trecut peste un caine mort la 170 (n-am riscat sa fac eschive la viteza aia). Fara amortizorul de directie probabil as fi intrat in voblaj de la socul cainelui in roata fata. Insa am simtit doar o singura miscare usoara a ghidonului si motorul a trecut peste pastrand directia fara probleme. Nu eram convins de eficenta jucariei inainte de evenimentul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate