fhchth Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 caut cutie de nipru ...am incercat toate variantele... caut si eu un rahat de cutie pentru dumnezeu nu e pt brugh superior sau henderson u un nipru chiar nu gasesc o cutie de cumparat in stare buna ? nipre pe strada nu vezi ... la intilniri mai putine unde sunt unde sunt piesele??? DACA ARE CAREVA O CUTIE DE NIPRU BUNA SI VREA SA O VINDA GROUNDZERO@YAHOO.COM SAU 0728225581 BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 caut cutie de nipru ...am incercat toate variantele... caut si eu un rahat de cutie pentru dumnezeu nu e pt brugh superior sau henderson u un nipru chiar nu gasesc o cutie de cumparat in stare buna ? nipre pe strada nu vezi ... la intilniri mai putine unde sunt unde sunt piesele???DACA ARE CAREVA O CUTIE DE NIPRU BUNA SI VREA SA O VINDA GROUNDZERO@YAHOO.COM SAU 0728225581 BASTY 0740848790 Dany! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Baron Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 >mai buna ca la dany nu gasesti (cea model vechi cu ciupeca care e si noua) >in concluzie nu faptul ca nu gasesti este problema ci ca o vrei si la pret f. mic ;asa ca mai bine cand faci al 3-lea topic scri ca vrei cutie buna si f. ieftina. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcatavei Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 >mai buna ca la dany nu gasesti (cea model vechi cu ciupeca care e si noua) >in concluzie nu faptul ca nu gasesti este problema ci ca o vrei si la pret f. mic ;asa ca mai bine cand faci al 3-lea topic scri ca vrei cutie buna si f. ieftina. succes [/quote INCA un (cuvant jignitor) care rupe poola aiurea fara sa fie intrebat de nimeni...makar completeaza profilul sa stie lumea de unde esti.. daka tot esti asa de inteligent si dai sfaturi nefolositoare altora... red dragon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Baron Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 >in mod evident nici tu nu ti-ai completat profilul ca sa stiu unde te gasesc; dar viata este lunga si poate o sa-ti fac placerea si o sa-ti bag degetelul ala al tau acolo unde se pare ca-ti place. succes si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 ca sa nu mai sara toti minorii de fund in sus: dani are o cutie model vechi de mt, daca nu e buna asta poate sa se descurce de alta, eu zic ca e mai bine sa iei una din astea decat una in asa zisa stare foarte buna cum mai vand unii prieteni de pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 dak puteti ajuta omul ajutati-l dak nu mai bine lasati-l in pace decat sa povestiti aiurea.. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) De-aia exista functia search si de-aia sunt anunturi peste tot, ca sa le gasesti si sa dai un telefon. Hint pt Basty: userul rua are o cutie la vanzare, desi o cutie noua nu e scumpa. Custom 4 ever, sa inteleg ca rolul tau e de a-i aplauda mizeria aia de post nechematului aluia de mai sus si sa hotorasti tu ce il ajuta pe Basty sau nu? Editat Iulie 23, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) aleko: eu doar incercam sa il ajut pe basty ........ de care nechemat e vorba? numai bine cutie dnepr are rua (calin din cj) nr tel:0746.545.692 Editat Iulie 23, 2008 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 0740848790 Dany! am vb cu el de vreo 3 luni si inca o astept sper sa vina..cindva basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 daca nu are noua, sunt convins ca dani te poate ajuta s-o repari pe cea veche, poate chiar ti-o repara el, inlocuind ce ai stricat, sau te indruma catre cineva. eu am piese folosite de la vreo 2 cutii de viteze, insa depinde ci ai tu nevoie: rulmenti ( gasesti noi fara greutate), pinioane, sincroane, un ax doua am . tu decizi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 vb mah cu Klaus, are dracu si el pe acasa vreo cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate