andrei_corobea Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Salut, plec la mare in weekend si ma gandeam ca poate gasesc si eu un camarad de drum ceva, daca are cineva drum sa imi spuna ca sa ne ducem impreuna, eu am un zx6r din 98. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Salut, ash veni shi eu cu placere, dar nu pot pentru ca sambata sunt de serviciu...eu ash putea duminica, luni shi marti...daca e altcineva disponibil in acea perioada...eu am un GSX 600 F 99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Salut! Off topic de introducere: astazi mi-am luat permisul inapoi de la Politia Romana!!!! Dupa o luna intreaga.... Acum, la subiect: eu vreau la mare in weekend, dar nu plecat vineri seara, ci sambata dimineata devreme. Daca vrei sa mergi atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_Bert Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 .....astazi mi-am luat permisul inapoi de la Politia Romana!!!! Dupa o luna intreaga.... Felicitari, cred k a fost cel putin ingrozitoare asteptarea....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Multumesc, multumesc! Asteptarea a fost mult usurata datorita unui scuter imprumutat. Daca mergeam cu transportul in comun dadeam in depresie, avand in vedere distanta considerabila dintre casa si locul de munca... Concluzia (iar off topic): nu mai depasesc in viata mea coloana de masini aflata la stop, traversand linia continua. Stiu, chestie de care probabil multi vor face misto, avand in vedere cum se circula in Bucuresti Deci, mergem pana la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_Bert Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Nu pot sa vin cu moto, o sa merg cu masina duminica pana la mare (o sa fac niste scufundari) si ma intorc seara. Incercam altadata sa mergem undeva impreuna....sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Nu pot sa vin cu moto, o sa merg cu masina duminica pana la mare (o sa fac niste scufundari) si ma intorc seara.Incercam altadata sa mergem undeva impreuna....sorry unde faci scufundarile? eu si nadia mergem in eforie sud sa ne facem scufundarile ptr advanced si respectiv open water; poate ne gasim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Merg si eu sambata (daca se pleaca la o ora rezonabila!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Merg si eu sambata (daca se pleaca la o ora rezonabila!!!) Cum e cam cald in iulie (anunta pe net maxima de 22 de grade sambata, dar la ei la aer conditionat poate), ma gandesc sa plecam de la Mol de la autostrada la 8:30. Dar daca vad ca ploua... merg cu masina, ca ma deprima mersul prin apa cu echipamentul pe mine Au anuntat 50% sanse sa ploua, fir-ar. Si abia mi-am luat permisul! Chiar, de cand am noua motocicleta, aproape fiecare weekend a plouat. De cand mi-au suspendat permisul, a fost soare. Cum l-am luat inapoi, cum ploua. E o conspiratie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Mergi si eu, vineri dupa-masa sau sambata dimineata. Lasati niste numere de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Cum e cam cald in iulie (anunta pe net maxima de 22 de grade sambata, dar la ei la aer conditionat poate), ma gandesc sa plecam de la Mol de la autostrada la 8:30. Dar daca vad ca ploua... merg cu masina, ca ma deprima mersul prin apa cu echipamentul pe mine Au anuntat 50% sanse sa ploua, fir-ar. Si abia mi-am luat permisul! Chiar, de cand am noua motocicleta, aproape fiecare weekend a plouat. De cand mi-au suspendat permisul, a fost soare. Cum l-am luat inapoi, cum ploua. E o conspiratie?? Ioana eu zic sa te duci cu scuterul la mare ca tot a inceput sa iti placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Ioana eu zic sa te duci cu scuterul la mare ca tot a inceput sa iti placa Ce lovitura sub centura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Pune'ti costumul de ploaie si da'i bice. E super si pe ploaie, calatorie sa fie! Mare dreptate ai! Deci, dragi to'arasi si pretini, se pleaca (chiar daca doar eu cu superbul meu SV) de la inceputul autostrazii, de la Mol, sambata, 26 august, la 8:30 de dimineata. Daca merg numai eu, o sa imi pozez doar motorul Daca mai vine cineva, il/o pozez si pe el/ea Iar off topic: diseara e Metallica!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Strumfule...daca ajungi pe la 2Mai...da un telefon! ma gasesti pe acolo incepand de maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 parca ne dadeam anul trecut, cu alex ( kawasaki zx6 tot de prin '98 ) - eu am gsxr-ul de 600....mai ai toba aia criminala?....o sa fiu si eu pe la mare dar cu masina..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Si eu tot cu masina + nevasta + copil. Poate ne vedem pe acolo (2 mai). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bauz500 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Salut! Off topic de introducere: astazi mi-am luat permisul inapoi de la Politia Romana!!!! Dupa o luna intreaga.... Acum, la subiect: eu vreau la mare in weekend, dar nu plecat vineri seara, ci sambata dimineata devreme. Daca vrei sa mergi atunci? de.......lenea! Editat Iulie 24, 2008 de bauz500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_corobea Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 sa incins un pic topicul. Eu o sa plec vineri seara pe la 8 chiar daca ploua, abia astep sa termin serviciul si am plecat, imi iau gagica si . De ce plec vineri dupa masa? Simplu. Ajung la 12-1 noaptea am instalat cortul si pana dimineata ma imbat de ma fac plraf la ovidiu! Daca plec sambata dimineata , pana ajund, pana pun cortul , se pierde o jumatate de zi, ca sa nu mai spun ca a doua zi trebuie iar strans cortul. Ideea este ca am sa castig o noapte! Cine este interesat il astept. 0740089797 PS: Inca mai am toba aia criminala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 de.......lenea! Hai la mare! Relu e acolo deja de joi noaptea cu urmatoarele activitati: Noi nu stam in Bucuresti, nu? sa incins un pic topicul.Eu o sa plec vineri seara pe la 8 chiar daca ploua, abia astep sa termin serviciul si am plecat, imi iau gagica si . De ce plec vineri dupa masa? Simplu. Ajung la 12-1 noaptea am instalat cortul si pana dimineata ma imbat de ma fac plraf la ovidiu! Daca plec sambata dimineata , pana ajund, pana pun cortul , se pierde o jumatate de zi, ca sa nu mai spun ca a doua zi trebuie iar strans cortul. Ideea este ca am sa castig o noapte! Cine este interesat il astept. 0740089797 PS: Inca mai am toba aia criminala Distractie placuta, rationamentul e bun! Dar se poate bea si pe malurile dambovitene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 rog admin sa schimbe titlul topicului MAREA NEAGRA IN MAREA VERDE nu va luati creme de plaja ca va acopera algele nu va luati cearaceaf ca nu e loc sa.l puneti pe plaja nu va luati sampon ca vin aia cu caii si ramane spuma de la ei PERLA LITORALULUI ROMANESC - MAREA VERDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0r0iu Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 As venii si eu.... cand plecati pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 ... se pleaca (chiar daca doar eu cu superbul meu SV) de la inceputul autostrazii, de la Mol, sambata, 26 august, la 8:30 de dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_Bert Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 unde faci scufundarile? eu si nadia mergem in eforie sud sa ne facem scufundarile ptr advanced si respectiv open water; poate ne gasim acolo pai si eu tot cu/la Ramiro..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) A fost foarte frumos! Bere, concert Tandarica si trupa Balkan si Iris in incheiere la Costinesti. Plus super drum pana acolo! Dar... oare chiar juma' din Bucuresti sa se fi intors cu mine pe autostrada?? Era plin A, si vreme frumoasa, soare, cald, dar nu prea cald... Doar putina ploie cand deja eram acolo. De acum nu mai ma uit la stirile despre vreme, ca sunt teapa. Editat Iulie 27, 2008 de Ioana Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate