Alexone Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Am si eu un Peugeot JetForce 50...Hmm..nu prea stiu de unde sa incep..am scuteru asta de o saptamana...si e stricat..momentan zace prin serive-uri!Dar saptamana viitoare il iau Detalii tehnice nu prea trebe da o sa dau ceteva Set motor Malossi 80 cmc(in acte 50 ) filtru aer sport Malossi,variator Polini ,bord electronic,ABS,injectie.. In rest..nimic special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Am si eu un Peugeot JetForce 50...Hmm..nu prea stiu de unde sa incep..am scuteru asta de o saptamana...si e stricat..momentan zace prin serive-uri!Dar saptamana viitoare il iau Detalii tehnice nu prea trebe da o sa dau ceteva Set motor Malossi 80 cmc(in acte 50 ) filtru aer sport Malossi,variator Polini ,bord electronic,ABS,injectie..In rest..nimic special SA-l stapanesti sanatos si fara incidente...ce an e? cati km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 Merci...e din '06 si are 17061 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 L-ai cumpărat direct stricat? Cât te-a costat? Să-l stăpânești sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 Am dat prea mult ca sa mai zic...era stricat dar nu stiam ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 Asa ar fi trebuit sa fac...dar miercuri il iau din service :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 hate it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Cam asta fac si io acuma...da cand il iau...o sa fie luv it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 ca sa iti zic din prima , nu exista set malossi pt jet force de 80. doar daca l-ai alezat tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 E comandat de mine...346 Euroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 E comandat de mine...346 Euroi Nus multi km? 17 mi:O din 2006? hmm ..poate ai gresit:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Nus multi km? 17 mi:O din 2006? hmm ..poate ai gresit:) Da ce ti se pare asa mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Atatia sunt....mie nu mi se pare asa mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 ca sa iti zic din prima , nu exista set malossi pt jet force de 80. doar daca l-ai alezat tu. ba ce`ai ma ?? te`a innebunit D-zeu ??? cum sa nu existe ? hai mergem amandoi la ciprian sa vezi ca are ... nu mai vorbi fara sa stii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 Offtopic:Astia mi-au pus ulei motul in el..O fi bun de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Offtopic:Astia mi-au pus ulei motul in el..O fi bun de ceva? E cel mai nashpa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 E cel mai nashpa..... Clar... ps:Motul e cel mai bun omule,frumos scuter sa ai parte de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Motorex mi se pare cel mai bun P.S.1 Tare desenu din spatele scuterului P.S.2 Frumos si scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Merci..desenul nu stiu cine l-a facut...da e "cul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 am si eu un peugeot jet force din 2004 cu 7000 km pe gri de vanzare toba sport..fuge 110 cine e interesat executivv@yahoo.com frumos si scuterasu tau bafta sa ai parte de el cati mai multi km si fara incidente:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 E fostul jet a lui thug??Baga in el motul scooter-expert. App:si eu tot set malossi am pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Pai cred k ulei de asta am in el...nu e fostul jet al lui thug..Merci de "laude"! Mesaj completat Dupa ceva absenta pe topicul asta revin cu noi informatii.Scuterul a primit un motor complet de Malaguti F12 carburatie cu cateva modificari. Motor Malaguti F12,racit pe apa,frana disc fata-spate. ->Set Motor 71 CMC DR Evolution ->Ambielaj Sport TOP ->Muzicuta carburator POLINI ->Variator TOP ->Ambreiaj TOP ->Carburator 16,5 cu jiglere modificate ->Filtru sport cu burete HOME-MADE ->Role variator C4 5,5 gr ->Toba Aprilia SR 50 ->Rulmenti Ambielaj SKF noi,cu semeringuri negre. ->Segmenti NOI R4,unul cromat,unul nu. Pana acum eu sunt multumit de el,dar sunt pregatit sa trec la o categorie mai mare,deci DE VANZARE!PRET 2500 LEI neg.!! Poze mai jos! Click aici pentru a vedea pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate