Nashu' Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Tocmai am vazut la TV (antena 1) ca a avut loc un accident langa Brasov, pe drumul dinspre Rasnov, in care a fost implicat si un motociclist: un microbuz care tracta un aro a intrat intr-o caruta si din spate a intrat sub microbuz motociclistul care nu cred ca a mai avut timp sa evite. Parea destul de nasol avand in vedere ca motocicleta era cu rotile in sus sub microbuz dar sper ca motociclistul a dat drumul la motor si e bine. NU AU SPUS NIMIC DESPRE MOTOCICLIST LA STIRI ! (oricum era un naked rosu/visiniu parca). Cine stie mai multe sa posteze... SANATATE MAXIMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 pare destul de grav,sa speram ca nu a patit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lory_rs Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Doamne ajuta....dak doamne fereste deceda motociclistul cred k specificau cei de la antena...probabil k a scapat ieftin .....sa speram...numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Am vazut,eu la stirile de dimineata,la PROTV sau REALITATEA. Stirea suna cam de genul -accidentul s-a produs din cauza unei carute,care a dus la un "carambol",implicate in aceasta "isprava",erau un ARO care tragea un camion ,care a franat brusc la vederea sau manevra carutei(mai obisnuiesc sa iasa de pe drumul lateral,batand calul sa cupleze TD-iul probabil),camionul a intrat in ARO,ca probabil nu avea frane daca era tractat ,lucrul acesta a dus la inplicarea si a unui moto,care din imagine era undeva intre ARO si camion(sub una dintre ele). Ori nu a avut timp sa opreasca,ori incercau sa-l depaseasca si-n urma manevrelor de evitare l-au acrosat. Motociclistii,din Italia,au reusit sa se arunce de pe moto,in sant, inaintea impactului moto cu restu'. Bilantul: motoristii grav accidentati,impreuna cu nevasta carutasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Of... altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 pfffffff......iarasi !? Sper sa fie ok ,in final, cu motociclistii! si in general cu toti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 s-a rupt oistea la carutza, care a scapat pe contra sens.au fost implicate 3 masini si un moto. Intradevar moto a ajuns sub roti, de fapt masina care a sarit in sant si ea a nimerit peste moto.Am inteles ca unul din cei doi de pe moto a fost mai grav accidentat, cand aflu ceva detalii va anunt. Carutele astea sunt o mare problema, mai ales pe un drum ca acela cu o singura banda pe sens... Oricum e clar ca putea sa iasa si mai rau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Carute, aro tractind camioane.... fascinanta Romanie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 Carute, aro tractind camioane.... fascinanta Romanie. 217888[/snapback] Aici ai dreptate,singura solutie e sa plecam de aici,oricat ne-am impotrivi cativa ca nu o sa se schimbe nimic,si in plus la foarte multi iq e undeva catre zero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate