Romeolr Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Salutare.Poate sa-mi spuna cineva cum dau saua jos de la o Honda Shadow din 94?are cumva suruburi,cleme,sau ce?Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Salutare.Poate sa-mi spuna cineva cum dau saua jos de la o Honda Shadow din 94?are cumva suruburi,cleme,sau ce?Merci! Are niste suruburi de 6-cap imbus ,cred ca de 5mm dispuse lateral-ajungi ma rau ala ele ,trebuie sa turtesti un pic saua sa poti pune cheia pe ele.succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Salutare.Poate sa-mi spuna cineva cum dau saua jos de la o Honda Shadow din 94?are cumva suruburi,cleme,sau ce?Merci! da' tu pentru ce anume ai ochi? sa-i arunci dupa putori cu fuste scurte pe strada??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate