Axa cu Scame Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Vineri plec si eu spre Iasi, dar am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema: pasagera mea traditionala (Vio) nu poate merge pe motor inca, in urma unui accident.Daca merge cineva cu masina din Buc. cu placare vineri sau sambata dimineata si intoarcere duminica, va rog sa o luati si pe ea, isi doreste mult sa vina. Se asigura cotizatie la benzina si la Iasi. 0721489412 , daca nu raspund dati mesaj. THX! P.S. Pt admini, va rog lasati tema deschisa aici pana sambata , dupa care poate fi stearsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 5, 2005 Autor Share Postat August 5, 2005 Multumesc pt. banner ! ...totusi....nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Gata s-a rezolvat, traiasca forumul! Vio merge cu Delia( accidentata 2 aka miss Pedala) pana la Ploiesti si apoi cu duba trupei sedativ...Multumiri adminilor si lui Chelsoiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 bravooooooooo! 10X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate