ticolino Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 (editat) M-a ajutat un coleg moldovean sa navighez pe niste site-uri rusesti pana am dat de un site un motociclete noi si preturi actualizate. El zice ca astea sunt preturile din magazin, si ca in Moldova sunt aceleasi preturi ca un Mama Rusie. Preturile sunt in ruble, dar facand conversia, un minsk nou costa aprox 800$, iar o planeta 5 1100$. Mare pacat de taxele vamale aici e lista de preturi: http://rusmoto.sky.ru/main/files/price.zip si aici e site-ul cu pricina, in meniul din stanga sunt mai multe firme. am fost surprins de numarul mare al modelelor http://rusmoto.sky.ru/main/inner.php?page=...ction&id=100002 PS. Ia uitati ce am gasit, motocicleta amfibie http://rusmoto.sky.ru/main/inner.php?page=...0020&sub=100039 Editat August 5, 2005 de ticolino Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 ma sa mor io de inteleg ceva din cea ce scrie acol, la 800 E io un minsk nou nout io zic cai ff ieftin, un firstbike ii mult mai scump , si si calitatea ei ii mult mai naspa ( to FirstBike ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Ce tarif vamal se aplica daca aduci o motocicleta din R. Moldova/Rusia/Ucraina? Daca nu sunt facute in UE, vama e la fel de mare ca si pt. cele made in Japan? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 (editat) Shto? Nemtzi pa ulitzi? Davai pistolet!! Pai atunci degeaba sunt preturile alea acolo. Ori ne mutam la ei, ori ne luam...Logan Editat August 5, 2005 de TomCat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 mai e varianta so aduci dezmembrat ca piese de schimb (si nu platesti taxe vamale) , am auzit ca asa aduce umu din bistrita motoare din germania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 5, 2005 Autor Share Postat August 5, 2005 un minsk nu e 800E, ci 800$, adica cam 650E! ar fi interesanta chestia pe bucati, dar nu am auzit de nimeni sa faca asa cu comuniste. cred ca pur si simplu nu se merita. aia din bistrita aduca sh-uri, luate de la dezmembrari din italia parca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 io din cate am auzit, din germania cumpara motoarele SH, le dezmembreaza si asa le aduce cum sa nu merite sa aduci un minsk la 800$ ? actele ar mai costa cam 300$ si cu 1100 ai motor nou nout pt vanzare nu cred sa merite, da asa pe tine ca so pastrezi cred ca da, cel putin io as da 1500$ (dal as avea) pt un IJ nou nout Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 a da si chopperu ala de la firsbike , cost din cate stiu cam 80 mil si ceva deci de doua ori mai mult decat un IJ si is ca P**A ( 2 FirstBike) No offence da aia care le cumpara motoarele is cam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate