fhchth Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 salutare vreau sa imi adun citeva din motocicletele facute de la 0 de mine cam in 2-3 sapt si sa le pozam in diferite locuri faine ..fara femei si bikini ... ma poate ajuta careva eu sunt din bv si sa imi spuneti va rog care sunt costurile la asha o miscare multumesc basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ai PM. salutare vreau sa imi adun citeva din motocicletele facute de la 0 de mine cam in 2-3 sapt si sa le pozam in diferite locuri faine ..fara femei si bikini ...ma poate ajuta careva eu sunt din bv si sa imi spuneti va rog care sunt costurile la asha o miscare multumesc basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 salutare vreau sa imi adun citeva din motocicletele facute de la 0 de mine cam in 2-3 sapt si sa le pozam in diferite locuri faine ..fara femei si bikini ...ma poate ajuta careva eu sunt din bv si sa imi spuneti va rog care sunt costurile la asha o miscare multumesc basty te-as ajuta eu cu palcere numai ca nu stiu cum facem cu distanta asta!SI TIMPU!!!!!!!!! TINEM LEGATURA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 salutare vreau sa imi adun citeva din motocicletele facute de la 0 de mine cam in 2-3 sapt si sa le pozam in diferite locuri faine ..fara femei si bikini ...ma poate ajuta careva eu sunt din bv si sa imi spuneti va rog care sunt costurile la asha o miscare multumesc basty Salut ,eu sunt din Buzau si putem discuta mai multe la intalnire la Prejmer.Te ajut cu cea mai mare placere ( :D ) Vorbim ,0723585004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Salut ,eu sunt din Buzau si putem discuta mai multe la intalnire la Prejmer.Te ajut cu cea mai mare placere ( :D ) Vorbim ,0723585004 Salut. Eu am un Nikon D80 si 2 obiective, fix 50mm f1.8 si tele 18-200VR. Pe 1 sau 2 august vin la Brasov la intalnire, poate te rezolv atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate