laurmoto Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Pentru cei care macar o data su neglijat sa poarte echipament de protectie: NU PLECATI CU MOTORUL FARA ECHIPAMENT! E datoria noastra sa ne protejam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 f*teti cu prezervativ. Acum serios, este o decizie strict personala daca porti sau nu echipamentul de protectie, nu va mai agitati atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 mi se rupe mie cine poarta si cine nu poarta echipament.nu inteleg de unde atata agitatie.eu il port,dar din partea mea voi puteti sa nu-l purtati,ca sa raman eu singuru motociclist ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmoto Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 f*teti cu prezervativ. Acum serios, este o decizie strict personala daca porti sau nu echipamentul de protectie, nu va mai agitati atat. E o decizie personala, dar in caz de ceva stii ce zici prima data?! De ce nu am avut echipament?! mi se rupe mie cine poarta si cine nu poarta echipament.nu inteleg de unde atata agitatie.eu il port,dar din partea mea voi puteti sa nu-l purtati,ca sa raman eu singuru motociclist ) Ca de obicei...esti penibil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 AI AFLAT DE MULT CHESTIA ASTA, SAU ASA,.. AI AVUT ACUM O REVELATIE...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 /index.php?showtopic=177105 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate