Sari la conținut

Furtunuri


Postări Recomandate

Avand in vedere ca mobra mea a stat ani de-a randul degeaba, unele furtunuri au inceput sa picure. Nu transpira, ci lichidul curge in general pe la un singur capat, unde furtunul este si mai umflat. Nu e o problema mare nici macar pentru mine, deoarece nu pierd lichide incat sa se simta (prea mult), dar se murdareste tot timpul motorul.

 

Ce e de facut? Am tot incercat sa strang colierele alea de metal, dar furtunurile tot aluneca. Ma gandesc ca daca as lua unele mai lungi, care sa intre un pic fortat (si sa nu mai iasa niciodata :disappointed: ) s-ar rezolva problema. Dar unde gasesc furtunuri noi de: ulei, antigel, benzina, de diferite lungimi, diametru exterior si diametru interior? Am vazut pe la dezmembrari teancuri de vechituri, dar alea nu rezolva deloc problema, si as prefera sa fie noi, daca tot ma stresez.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In zona autogarii MURAT,pe la Filaret sant mag cu piese pt camioane,am vazut si furtun cu insertie la metru !!

 

In zona autogarii MURAT,pe la Filaret sant mag cu piese pt camioane,am vazut si furtun cu insertie la metru,dar iti va fi imposibil sa gasesti tot ce ai nevoie pt ca banuiesc ca ai si furtunuri cu cot sau alte forme nu numai drept !!

 

Poti sa incerci asta:golesti instalatia , scoti si curatati bine capetele si stuturile furtunelor,dai cu putin silicon negru pt temperatura(de la jumatea stutului incolo,ca sa nu intre siliconul in stut),montezi inapoi dar nu pui colierul exact pe locul unde a fost ci cu 5-8 mm mai spre capatul furtunului,lasi cateva ore macar si pe urma pui apa in motor !!

Editat de A-L-E-X
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...