Sari la conținut

Cat Tine O Baterie De Scooter?


tttrix
 Share

Postări Recomandate

cosx...in locul tau as intra rau in pamant...nu mai zic nimic las greselile tale mai urate ca ale lui jiji sa vorbeasca: "sa spune si ei ca sunt...si nu intelege" "lumi"(nearticulat) "cratina". Acu serios, ai 4 clase?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inchideti postul ca nu mai are rost.sper sa gasesc ceva foruri doar pt savanti doctoranti si profesori universitari..asta e romania cum gresesti o litera cum sare unul sa iti spuna ca esti incult si ca esti fraier.cautati frate forumuri de literatura, nu moto.

dar sa revin la problema mea.....am pus bateria noua si merge super bine sper sa nu se strice in timp.o sa merg la electrician sa vad incarcarea.poate postati si voi niste valori de incarcare masurate pe baterie.incep eu primul:12.7 V la relanti cu motorul pornit de 2 minute usor in crestere.maine o sa fac alta masuratoare si o sa fac si dupa ce motorul amers 10 minute in continu si turat in sarcina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tttrix care e problema ta? Printre aceste offtopicuri neintentionate gasesti raspunsul la intrebarea ta. In legatura cu ea, daca mai esti inca nelamurit, intreaba-ma. Bateria daca nu e folosita isi pierde puterea dupa cum ziceam, dar nu si capacitatea de a stoca putere. Daca il lasi iar 3 luni o sa-l gasesti tot mort. Nu e baterie de masina. In ceea ce priveste valorile, doar cei cu sr dupa 2006 o sa-ti raspunda la intrebare...lor le apare pe bord. Si cam astea sunt valorile, sub 13V

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...