IceCube Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Salutare Si-a schimbat careva din voi pana acum ledurile din bord ? Din cate stiu am SMD-uri lipite pe placaj, si as vrea sa le schimb, a facut cineva lucrul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Cu putina indemanare le poti schimba si tu. Eu am schimbat la un telefon mobil mai demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) Stiu asta, dar ideea era sa aflu daca mai au acelasi randament ca cele "default" Editat Iulie 30, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Fara doar si poate. Mergi la Ranga, ca te rezolva el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 uite aici, le-am schimbat eu, a fost dificil ptr mine, dar merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Foarte frumos, maine asta voi face si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Ai grija la lipituri mai ales la dezlipit sa nu incalzesti prea tare. Ideal ar fi sa ai o suflanta dar merge si cu un ciocan de lipit de putere mica si varf ascutit. Daca nu ai experienta cu ciocanul de lipit apeleaza la cineva experimentat, daca ai te descurci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 M-am descurcat ! M-am chinuit putin pana am desfacut jumatate din fata motocicletei, ceva migaleala la SMD-urile astea DAR rezultatul este pe masura asteptarilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate