aliance-steel Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 (editat) Ma intreb daca sint singurul care ar vrea sa mearga la Odorheiul -Secuiesc ? Nu stiu cum se prezinta zona nu stiu cum a fost anul trecut ratingul acestei intruniri si nu stiu daca se merita . Voi ce ziceti ? Scuze ptr ttitlul topicului ..dar nu mai am cum sa il modific acum....de fapt vreau sa intreb despre Odorhei dar m-a furat valul... edit admin: titlul schimbat Editat August 9, 2005 de theBD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Eu o sa ma duc..... si cred ca mai vin si altii din zona Cluj....(sper ) (mai vorbim Joi seara in Cotton club).... Asfalt uscat fratilor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Ma intreb daca sint singurul care ar vrea sa mearga la Odorheiul -Secuiesc ? Nu stiu cum se prezinta zona nu stiu cum a fost anul trecut ratingul acestei intruniri si nu stiu daca se merita . Voi ce ziceti ? Scuze ptr ttitlul topicului ..dar nu mai am cum sa il modific acum....de fapt vreau sa intreb despre Odorhei dar m-a furat valul... edit admin: titlul schimbat 219722[/snapback] zona se prezinta ok,ca de altfel tot ardealul.am fost anul asta in ungurime si la tg.sesuiesc si la ghiorghieni.a fost excelent,baietii sunt foarte de treaba.eu zic ca merita sa-ncerci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Eu merg cu masina.Se baga cineva ca am loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 (editat) Bai da ceva detalii nimik? Makr mintiti-ne k sa avem de ce venii. Haideti ma veniti, c dracu, mai sunt cateva intruniri din an si voi stati aksa. Nu va inteleg. Vin io cu 125-ul din bz si voi cu ditai motoarele.... Editat August 11, 2005 de egobrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 organizatoriiiii!! cineva acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Vezi AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate