goofy2304 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) Am deschis acest topic deoarece vreu si eu sa ne intalnim cei cu 125 indiferent de marca, model, an, km si poate chiar sa facem si niste plimbari scurte si mers linistit cat sa nu ne chinuim motorasele noastre care nu prea duc mai mult de 100. Am dat un search inainte si am vazut ca era un topic asemanator dar din 2006. Daca inca se posta pe acel topic imi cer scuze ca am mai deschis unul. Am inteles ca pe 9 august se vrea o tura pe cheia. Cei care doresc....eu unu as merge daca ne strangem cel putin 5. Asfalt uscat tuturor!!! Editat Iulie 30, 2008 de goofy2304 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Am deschis acest topic deoarece vreu si eu sa ne intalnim cei cu 125 indiferent de marca, model, an, km si poate chiar sa facem si niste plimbari scurte si mers linistit cat sa nu ne chinuim motorasele noastre care nu prea duc mai mult de 100. Am dat un search inainte si am vazut ca era un topic asemanator dar din 2006. Daca inca se posta pe acel topic imi cer scuze ca am mai deschis unul.Am inteles ca pe 9 august se vrea o tura pe cheia. Cei care doresc....eu unu as merge daca ne strangem cel putin 5. Asfalt uscat tuturor!!! Organizator Domnul Costin ( CostinALN ) Eu unu` merg. Ii astept pe fatalaii de CoSSmiN si zvast!c. Vici cred ca tu vii, nu? Si Costy care e in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Cand ai spus intalnire ma gandeam la ceva scurt in Bucuresti . Daca se face voi fi prezent , la drumuri lungi nu ma bag deocamdata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Eu as merge dar sunt in rodaj si nu vreau sa fortez mobra , daca termin rodaju pana atunci vin cu cea mai mare placere P.S : ati fost la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Si ce crezi ma ca mergem cu 200? Pana acum eu aveam 300 km ... Nu sta ! Da, am fost eu si goofy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Stati calmi ca nici eu nu ma bag la drumuri de 1408 km cu mobra asta si mergem cu maxim 100 ca a mea de la 120 nu mai merge si face de mi-e frica sa nu raman doar cu ghidonu in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Sa vad ce se intampla pana atunci si daca e merg .. vorbim! P.S:cosmin n`a fost ah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Nu a fost ma!! N-ai cu cine!!! Niste tarani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Nu a fost ma!! N-ai cu cine!!! Niste tarani!!! Ba aline tu ce faci frate dai buzz si nu vorbesti pe mess?)) nu are casca ma ` , lasati`l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Cei care doresc....eu unu as merge daca ne strangem cel putin 5. ar fi de recomandat , la experienta voastra ... sa fiti cat mai putini . 9 august ziceti ? ia ca poate vin si eu sa vad ce-a mai invatat elevu meu costy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Pai Reversule daca mergi tu , e de bine ca avem si noi cu cine sa radem Mergem ma, mergem ! PS : BA OBOSITULE ( ZVASTIC ) EU NU RASPUND SAU TU? IESI SI MAI INTRA O DATA ! Pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 ba... da` femei aveti? lasa ca o aduc eu pe kitty =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Pai il avem pe Costy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) Reverse , dupa ce ca suntem noi n0bi vrei sa ne mai faci si tu praf? )) Merge mesu` ba Editat Iulie 30, 2008 de zvast!c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Reverse , dupa ce ca suntem noi n0bi vrei sa ne mai faci si tu praf? )) Ba eu raspund tu raspunde draq ) Vorbeste in numele tau. 100 km in 5 zile Pe unde mergi cu ea? Prin curte si asa o bagi pe langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Care 5 zile ma tristule? 2 zile P.S: 100 de km si 100 de posturi , azi :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Reverse , dupa ce ca suntem noi n0bi vrei sa ne mai faci si tu praf? )) Merge mesu` ba nu frate , vin sa ma plimb ...sa admir peisajele , nu sa ma dau . Vorbeste in numele tau. ti-au crescut coltii ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 nu frate , vin sa ma plimb ...sa admir peisajele , nu sa ma dau . ti-au crescut coltii ma? E ok te asteptam atunci . Ba asta , Idole`, apuca`te de sters parbrize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 nu frate , vin sa ma plimb ...sa admir peisajele , nu sa ma dau . ti-au crescut coltii ma? Ma dau si eu mai bine, cat de cat . Nu imi dau coltii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Ma dau si eu mai bine, cat de cat . Nu imi dau coltii lasa ca vedem pe 9 cat de bine te dai tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) E ok te asteptam atunci . Ba asta , Idole`, apuca`te de sters parbrize Coae cati Km ziceai ca ai? Editat Iulie 30, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) Se oftica amaru` mic Si nu , n`am fantezii cu kitty , Cosmin avea Editat Iulie 30, 2008 de zvast!c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Se oftica amaru` mic Si nu , n`am fantezii cu kitty , Cosmin avea da` cine a zis ceva de kitty?te-ai simtit tu brusc ... deci ai fantezii !!!ahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Nu` , a deschis Alin discutia pe mess , nu , nu eu am fantezi cu kitty , Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 clipcea , zi si tu ceva frate .... si va zic eu dupaia cum e cu kitty treaba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate